ErgoFinland Posture Balance aktiivi-istuin

Kun istut, istu aktiivisesti ja voi paremmin

Terveellisempää istumista töissä, kotona etätyöpisteessä ja jopa sohvalla. Selkäsi tarvitsee liikettä. Istumisesta aiheutuvasta liikkumattomuudesta johtuvat selkävaivat ovat toiseksi yleisin syy työstä poissaoloihin. Posture Balance aktiivi-istuin antaa selälle tärkeän liikkeen ja harjoittaa samalla keskivartalon lihaksia.

Posture Balance aktiivi-istuinta voidaan käyttää lähes kaikilla tuoleilla ja eri alustoilla. Pyöreä istuinalusta synnyttää joka suuntaan keinuvan liikkeen ja tasapainoilu istuimella mahdollistaa liikesarjat kaikkiin suuntiin ja eri lihasryhmiin. Saat terveellistä liikuntaa työn lomassa!

Posture Balance on suunniteltu siten, että selkä saa kaipaamaansa liikeharjoituksen itsestään. Istuttaessa selkä automaattisesti suoristuu ja istuma-asento pysyy ryhdikkäänä. Terveysvaikutukset ovat moninaiset: keskivartalon lihakset vahvistuvat, aineenvaihdunta ja verenkierto vilkastuvat, selkävaivat helpottavat, vartalo kiinteytyy ja hoikistuu. Sopii kaikenikäisille, sekä miehille että naisille.

139,00 

Kuinka teen tarjouspyynnön?

Voit valita kassalla verkkomaksun tai tarjouspyynnön. Jos ostoskorissa on tuotteita, joita ei voi ostaa verkkokaupan maksutavoilla, on tarjouspyyntö ainoa vaihtoehto.
Toimitusaika: 6-8 viikkoa
Tuotesarja:
Valmistaja: ErgoFinland
Tuotetunnus (SKU): 3232 Osastot: ,

Kuvaus

Section

Tuotetiedot:

  • Halkaisija: 31 cm
  • Korkeus: 10 cm
  • Paino: 1,8 kg
  • Painoraja: 130 kg
  • Väri: musta
  • Materiaali: mustaksi maalattu MDF levy, liikkuva nivel metallia ja kumia,
    pehmuste polyesteriä ja puuvillaa

Lisätiedot

Käyttökohde