Skip to main content
OstoskoriClose Cart

Yrityksemme

Edella on vuonna 2018 perustettu suomalainen palveleva ja asiantunteva julkitilojen kalustamiseen erikoistunut perheyritys.  Vuosikymmenten kokemus ja ammattitaito sekä alan uusimpien trendien tuntemus on käytettävissänne. Päänäyttelymme ja varastotoiminnot sijaitsevat Turussa ja toimimme koko Suomen alueella. Meille toiminnassamme tärkein sana on luottamus. Sen olemme omalla työllämme ansainneet asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme taholta ja sen pyrimme ansaitsemaan jokainen päivä uudelleen.

Tarjoamme palveluitamme ja tuotteitamme rennolla ja luotettavalla otteella. Olemme helposti lähestyttäviä ja suhtaudumme kaikkiin asiakkaisiimme nöyrällä palveluasenteella. Otamme jokaisen projektin haasteena itsellemme, ylittämällä asiakkaamme odotukset voimme olla tyytyväisiä lopputulokseen. Emme hätkähdä mitään meille esitettäviä toiveita ja määritelmiä toimitilojen suhteen vaan käärimme hihat ja ryhdymme työhön.

Haastamme myös asiakkaitamme ajattelemaan työtiloistaan uudella tavalla. Toimivat ja viihtyisät työtilat lisäävät työntekijöiden sitoutumista omaan työhön ja työpaikkaan. Hyvissä yritystiloissa myös vierailijat viihtyvät ja tuntevat itsensä tervetulleiksi. Perinteinen toimitilakalustaminen ei riitä vaan vaaditaan yhä useammin kokonaisvaltaista työprosessien ja -tapojen kartoitusta, sen perusteella on jo hyvä lähteä liikkeelle.

Uudet tuulet puhaltavat ja toimialamme on suuressa muutoksessa uusien toimintamallien johdosta. Siirtyminen kasvavassa määrin etätyöhön on asettanut toimitavat ja -tilat uuteen tilanteeseen. Samalla se on vaatinut erilaisia kaluste- ja sisustusratkaisuja kun kommunikointi ja tapaamiset työkaverien, yhteistyökumppanien ja asiakkaiden kanssa tapahtuu yhä useammin etäyhteydellä. Tämän vastapainoksi tarvitaan kohtaamistiloja, jossa työntekijät voivat kohdata toisiaan ja asiakkaita rennommissa merkeissä. Entiset ”konttorit” ovat tänään ja tulevaisuudessa hybridityötiloja – muunneltavia monikäyttötiloja, joissa viihdytään niin työssä kuin työajan ulkopuolellakin.

Vuosien aikana olemme luoneet tiiviit yhteydet eri valmistajiin ja tavarantoimittajiin Suomessa ja Euroopassa – meihin luotetaan myös heidän taholtaan. Edustamme noin 200 brändiä, jotka sopivat erilaisiin budjetteihin ja tyyleihin. Olemme valinneet mallistomme muuttuneiden työtilatarpeiden mukaan ja tarjoamme laadukkaita kalusteita ja ajatonta designia toimistoihin, aulatiloihin, hotelleihin, ravintoloihin, kouluihin, hoivatiloihin unohtamatta kesäajan ulkokalusteita terasseille. Jokainen projekti ja asiakas on uniikki ja niin myös heidän tarpeensa ja tyylinsä. Valikoimastamme löytyy kaikkea etätyöpisteistä auditorioiden ja risteilijöiden kalustamiseen. Tarjoamme reilua kumppanuutta hankinnoissanne olette sitten ostamassa yksittäisiä verkkokauppatuotteita tai vaikkapa kalustamassa koko konsernin tiloja.

7.5.2024

Muuttomyynti 15.-18.5.

7.5.2024

Olemme muuttaneet uusiin tiloihin Logomoon

Lue kaikki artikkelit

1.2.2024

On aika juhlia – Edella 6 vuotta!

1.2.2024

Toimintamme Vaasan alueella vahvistuu

22.12.2023

Rauhallista joulua ja menestyksekästä vuotta 2024

14.11.2023

Jouluvapaat muuttavat tehtaiden toimitusaikoja

9.11.2023

Edella on yksi Kauppalehden Menestyjistä 2023

6.11.2023

Edellalle korkein AAA-luottoluokitus

19.6.2023

Kesälomat muuttavat tehtaiden toimitusaikoja

19.6.2023

Edellan sivut ovat uudistuneet

Kuinka ostan Edellasta?

Saako tuotteet asennettuna?

Missä tuotteita voi nähdä tai kokeilla?

Lähetättekö tuotteita koekäyttöön?

Onko väri- tai materiaalinäytteitä saatavilla?

Millainen takuu tuotteilla on?

Myyttekö yksityishenkilöille?

Millaiset toimitusajat teillä on?

Mistä tuotteenne tulevat?

Ovatko tuotteet räätälöitävissä?

Miten saan uusittua toimistoni sisustuksen kauttanne?

Teettekö tilasuunnittelua?

Mitä tuotemerkkejä edustatte?

Miten hoidatte kierrätyksen?