Skip to main content
OstoskoriClose Cart

Peruuttamisohje 

Teillä on oikeus peruuttaa tämä sopimus 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta ottaen huomioon peruuttamisoikeuden rajoitukset. Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun tavara on vastaanotettu tai jos kyseessä on palvelu tai sähköisesti toimitettavaa digitaalista sisältöä koskeva sopimus, sopimuksen tekemisestä.

Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi teidän on ilmoitettava Edella Oy:lle, (Kuralankatu 2, 20540 Turku, myynti@edella.fi), päätöksestänne peruuttaa sopimus yksiselitteisellä tavalla (esimerkiksi kirjeellä tai sähköpostilla). Voitte käyttää tätä peruuttamislomaketta, mutta sen käyttö ei ole pakollista.

Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetätte ilmoituksenne peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä.

Peruuttamisen vaikutukset

Jos peruutatte tämän sopimuksen, palautamme teille kaikki teiltä saamamme suoritukset, myös toimituskustannukset, viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saatuamme. Voimme pidättyä maksujen palautuksesta, kunnes olemme saaneet tavaran takaisin tai kunnes olette osoittanut lähettäneenne tavaran takaisin. Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota olette käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellette ole nimenomaisesti suostunut muuhun, ja joka tapauksessa siten, että teille ei aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia. Teidän on lähetettävä tavarat takaisin viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Teidän on vastattava tavaroiden palauttamisesta johtuvista kustannuksista ja rahtipalautuksen osalta ehtojen mukaisesta omavastuusta. Määräaikaa on noudatettu, jos lähetätte tavarat takaisin ennen kyseisen 14 päivän määräajan päättymistä. Olette vastuussa vain sellaisesta tavaroiden arvon alentumisesta, joka on seurausta muusta kuin tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä.

——————————————————————————————————————-

Peruuttamislomake 

(täyttäkää ja palauttakaa tämä lomake vain siinä tapauksessa, että haluatte peruuttaa sopimuksen)

Vastaanottaja: Edella Oy, Kuralankatu 2, 20540 Turku, myynti@edella.fi
Ilmoitan, että haluan peruuttaa tekemäni sopimuksen, joka koskee seuraavien hyödykkeiden toimittamista:

________________________________________________________________________

________________________________________________________________________

________________________________________________________________________

Vastaanottopäivä:
Kuluttajan nimi:
Kuluttajan osoite:
Kuluttajan allekirjoitus: (vain jos lomake täytetään paperimuodossa)
Päiväys: