Slide Gloria tuoli

Gloria on kevyt ja pinottava tuoli julkisiin tiloihin tai koteihin. Tuoli on sinänsä epätavallinen muotoilutuote pienen kokonsa ja rakenteensa ansiosta. Tuote soveltuu ulko- ja sisätiloihin.

 

  • Materiaali: polyeteeni ja teräs
  • Mitat: korkeus 80 cm, istuimen korkeus 48 cm, halkaisija 56 cm, syvyys 54 cm

 

Katso myös neuvotteluhuoneeseen sopiva Gloria Meeting -tuoli.

    • 0 €
  • Kirjoita vapaamuotoisesti lisätiedot ja toiveet koskien tuotetta

Osastot: , ,
Designer: Marc Sadler
Valmistaja: Slide

Marc Sadler esitteli uuden materiaalin Sliden tuotteisiin, kun hän loi Glorian. Gloria on ensimmäinen tuoli, jossa istuin on polypropyleeniä, jota tukee teräsrunko.

Valmistaja

Slide on valmistanut vuodesta 2002 lähtien design-huonekaluja, joissa on ironiaa ja värejä. Yrityksen perustaja Giò Colonna Romanon näkemys tuotteista ja yli 30 vuoden kokemus muovituotteiden valmistamisesta tekee Slidesta sen, mikä se on tänä päivänä. Linjat, pop-tyyli ja uudet valaistusideat inspiroivat Slidea luomaan tuotteita, jotka murtavat käsitystä perinteisistä käyttötarkoituksista. Slide tutkii jatkuvasti uusia materiaaleja ja luo jännittäviä muotoja tuotteisiinsa.

Kaikki Sliden tuotteet ovat 100% kierrätettäviä. Lisäksi kierrätetystä polyeteenistä valmistetaan väreiltään harmaa ja musta sekä suklaan ruskea mattaväri. Slide noudattaa ekologista kestävyyttä koskevia sääntöjä.

Värikartta