Slide Gloria Meeting tuoli

Gloria Meeting tuolissa on kaksi käsinojaa, jotka tekevät tuolin toimivammaksi, kevyemmäksi ja pinottavammaksi. Tästä syystä se soveltuu kokoushuoneiden tuoliksi.

Tuotetiedot:

  • materiaali: polyeteeni ja teräs
  • mitat: korkeus 80 cm, istuimen korkeus 48 cm, halkaisija 56 cm, syvyys 60 cm

Katso myös Gloria-tuoli, joka on ilman käsinojia.

    • 0 €
  • Kirjoita vapaamuotoisesti lisätiedot ja toiveet koskien tuotetta

Osastot: , , , , Avainsanat tuotteelle , ,
Designer: Marc Sadler
Tuotesarja: Slide Gloria
Valmistaja: Slide

Marc Sadler esitteli uuden materiaalin Sliden tuotteisiin, kun hän loi Glorian. Gloria on ensimmäinen tuoli, jossa istuin on polypropyleeniä, jota tukee teräsrunko.

Valmistaja

Slide on valmistanut vuodesta 2002 lähtien design-huonekaluja, joissa on ironiaa ja värejä. Yrityksen perustaja Giò Colonna Romanon näkemys tuotteista ja yli 30 vuoden kokemus muovituotteiden valmistamisesta tekee Slidesta sen, mikä se on tänä päivänä. Linjat, pop-tyyli ja uudet valaistusideat inspiroivat Slidea luomaan tuotteita, jotka murtavat käsitystä perinteisistä käyttötarkoituksista. Slide tutkii jatkuvasti uusia materiaaleja ja luo jännittäviä muotoja tuotteisiinsa.

Kaikki Sliden tuotteet ovat 100% kierrätettäviä. Lisäksi kierrätetystä polyeteenistä valmistetaan väreiltään harmaa ja musta sekä suklaan ruskea mattaväri. Slide noudattaa ekologista kestävyyttä koskevia sääntöjä.

Värikartta