Silent Socks Original akustinen tuolisukka

Yksinkertainen tapa vähentää melua eri tiloissa

Silent Socks tuolisukat ovat tilaa akustoivia tuolin jalkoihin kiinnitettäviä huopatassuja, jotka vähentävät huonemelua jopa 18 dB perinteisiin huopatassuihin verrattuna. Vain 8-10 dB:n vähennys on jo koettu melutason puolittumiseksi, joten Silent Socks tuolisukat vähentävät melutasoa merkittävästi.

Silent Socks tuolisukilla myös tuolin liikuttelu sujuu helpommin ja näin säästyt tuolien nosteluilta ja lattian naarmuuntumiselta. Tuolisukat myös vaimentavat ääniä esimerkiksi tuolin ja pöydänjalkojen välisestä kolisuttelusta, joka on arkipäivää melkein missä tahansa tilassa ja tilanteessa.

Silent Socks Original akustiset tuolisukat koostuvat huovutetusta villasta ja kumista valmistetusta sisäosasta. Tuolisukat sopivat sileille lattioille, joissa ei ole selkeästi havaittavia liitoskohtia tai saumoja, kuten linoleumi- tai vinyylilattioissa ja sileissä lakatuissa parkettilattioissa. Tämäntyyppiset lattiat ovat yleisiä monissa julkisissa tiloissa, kuten kouluissa ja terveyslaitoksissa ja myös yksityiskodeissa ja toimistoissa.

Öljytetyille tai WearMax ™ -käsitellyille lattioille ei suositella Silent Socks Original- eikä Silent Socks HD -tuolisukkia, koska tämäntyyppinen pintakäsittely lyhentää tuolisukkien käyttöikää huomattavasti.

Silent Socks -tuolisukat on helppo laittaa tuoliin, joissa on teräsputkijalat – työkaluja ei tarvita. Alkuperäisiä kalustetassuja ei pidä poistaa ennen tuolisukkien asettamista. Teräsputkijaloissa voi olla vakiona putken sisään tai ulkopuolelle kiinnitetty kalustetassu – tuolisukat pysyvät tiukasti molempien vakiokalustetassujen päällä kumista valmistetun sisäosan ansiosta.

Kun tuolisukkiin on kerääntynyt pölyä – aloita imuroimalla ne. Jos ne ovat edelleen likaisia, ne voidaan pestä helposti. Poista tuolisukat kokonaan, sisempi kumiosa mukaan lukien ja pese ne pesukoneessa Wool-ohjelmalla 30–40 °C: ssa. Pesun jälkeen tuolisukat tulee kuivattaa kunnolla esim. rumpukuivaimella. Sijoita sen jälkeen ne jonnekin ilmavaan ja lämpimään paikkaan muutamaksi tunniksi ennen uudelleenasennusta.

Tuotetiedot:

 • Kaksi kokoa:
  Pieni: Ø 16-22 mm tuolin jaloille
  Iso: Ø 20-27 mm tuolin jaloille
 • Sisäosa: synteettinen kumi TPE
 • Ulkopinta: 97 % huovutettua villaa ja 3 % elastaania
 • Värit: vaaleanharmaa, tummanharmaa,
  musta, punainen, ruskea ja sininen
 • Kirjoita vapaamuotoisesti lisätiedot ja toiveet koskien tuotetta

Osastot: , , ,
Valmistaja: Silent Socks