Silent Socks Original akustinen tuolisukka

Yksinkertainen tapa vähentää melua eri tiloissa

Silent Socks tuolisukat ovat tilaa akustoivia tuolin jalkoihin kiinnitettäviä huopatassuja, jotka vähentävät huonemelua jopa 18 dB perinteisiin huopatassuihin verrattuna. Vain 8-10 dB:n vähennys on jo koettu melutason puolittumiseksi, joten Silent Socks tuolisukat vähentävät melutasoa merkittävästi.

Silent Socks Original akustiset tuolisukat koostuvat huovutetusta villasta ja kumista valmistetusta sisäosasta. Ne sopivat sileille lattioille, joissa ei ole selkeästi havaittavia liitoskohtia tai saumoja, kuten linoleumi- tai vinyylilattioissa ja sileissä lakatuissa parkettilattioissa. Kuusi väriä ja neljä kokoa, joista suurimmat soveltuvat myös pöydänjalkoihin.

Minimitilaus 40 kpl.

Pyydä tarjous

Kuinka teen tarjouspyynnön?

Voit valita kassalla verkkomaksun tai tarjouspyynnön. Jos ostoskorissa on tuotteita, joita ei voi ostaa verkkokaupan maksutavoilla, on tarjouspyyntö ainoa vaihtoehto.
Toimitusaika: 2-3 viikkoa
Tuotesarja:
Valmistaja: Silent Socks
Tuote on nähtävillä seuraavissa lokaatioissa: Turku, Rovaniemi

Kuvaus

Tuotekuvaus

Silent Socks tuolisukilla tuolin liikuttelu sujuu helpommin ja näin säästyt tuolien nosteluilta ja lattian naarmuuntumiselta. Tuolisukat myös vaimentavat ääniä esimerkiksi tuolin ja pöydänjalkojen välisestä kolisuttelusta, joka on arkipäivää melkein missä tahansa tilassa ja tilanteessa. Silent Socks -tuolisukat on helppo laittaa tuoliin, joissa on teräsputkijalat – työkaluja ei tarvita. Alkuperäisiä kalustetassuja ei pidä poistaa ennen tuolisukkien asettamista. Teräsputkijaloissa voi olla vakiona putken sisään tai ulkopuolelle kiinnitetty kalustetassu – tuolisukat pysyvät tiukasti molempien vakiokalustetassujen päällä kumista valmistetun sisäosan ansiosta.

Silent Socks Original akustiset tuolisukat koostuvat huovutetusta villasta ja kumista valmistetusta sisäosasta. Tuolisukat sopivat sileille lattioille, joissa ei ole selkeästi havaittavia liitoskohtia tai saumoja, kuten linoleumi- tai vinyylilattioissa ja sileissä lakatuissa parkettilattioissa. Tämäntyyppiset lattiat ovat yleisiä monissa julkisissa tiloissa, kuten kouluissa ja terveyslaitoksissa ja myös yksityiskodeissa ja toimistoissa.

Öljytyille, öljyvahatuille tai WearMax ™ -käsitellyille lattioille ei suositella Silent Socks Original- eikä Silent Socks HD -tuolisukkia. Tämäntyyppinen pintakäsittely lyhentää tuolisukkien käyttöikää huomattavasti, koska öljy liuottaa tassun villapintaa ja kumipallon ajan myötä.

Tuotetiedot

 • Sisäosa: synteettinen kumi TPE
 • Ulkopinta: 97 % huovutettua villaa ja 3 % elastaania
 • Värit: black, blue, brown, dark grey, light grey ja red
  XL koossa vain black, dark grey ja light grey
 • Neljä kokoa:
  Ø 16-22 mm tuolin jaloille
  Ø 20-27 mm tuolin jaloille
  XL – Ø 28-35 mm tuolin/pöydän jaloille
  XL – Ø 33-38 mm tuolin/pöydän jaloille

Hoito-ohjeet

 • Kun tuolisukkiin on kerääntynyt pölyä, voit imudoida ne.
 • Jos ne ovat edelleen likaisia, voit pestä tuolisukat koneessa Wool-ohjelmalla 30-40 °C.
 • Poista tuolisukat kokonaan, sisempi kumiosa mukaan lukien ja pese.
 • Pesun jälkeen tuolisukat tulee kuivattaa kunnolla esim. rumpukuivaimella.
 • Sijoita sen jälkeen ne jonnekin ilmavaan ja lämpimään paikkaan muutamaksi tunniksi ennen uudelleen asennusta.

Lisätiedot

Ominaisuus