Gaber Diamante akustiikkasysteemi

Innovatiivinen akustiikkapaneelisysteemi, jossa huopakankaalla verhoillut paneelit voi yhdistää ja asetella niin luovasti kun vain itse haluaa. Mahdollista asettaa itsestään seisovaksi jalkojen avulla, ripustaa seinälle tai vaikkapa kattoon.

 

Diamante 2 & Diamante 4:

 

  • leveys 118,5 cm, korkeus 59,5 cm, paksuus 3,3 cm

Diamante Double 2 & Double 4:

 

  • tuplapäällisellä
  • leveys 118,5 cm, korkeus 59,5 cm, paksuus 3,6 cm

Saatavan myös spottivalaisimilla. Kysy lisää eri malleista, sekä ripustus ja runkovaihtoehdoista myyjiltämme.

 

  • Kirjoita vapaamuotoisesti lisätiedot ja toiveet koskien tuotetta

Osastot: , ,
Designer: Eurolinea
Valmistaja: Gaber

Akustiset paneelit ovat moderni tapa vähentää melusaastetta. Tämän järjestelmän käyttäminen sallii työolosuhteiden ja laadun optimoinnin modernissa toimistossa (tehokas äänenhallinta, tilanhallinta, visuaaliseti miellyttävä elementti). Akustisten paneelien päätarkoitus on minimoida äänten kaikumista ja melua, kehittäen akustista mukavuutta.

 

Värimallit

Huopakangas (2 & Double 2) Päälliset (4 & Double 4)

Valmistaja

Asiantuntijuus, innovatiivinen teknologia ja kustomoitavat tuotteet. Italialainen Gaber syntyi erilaisten suunnittelukokemusten fuusiosta. Vuosien kokemus muovituotteiden suunnittelusta, muottien ja työkalujen valmistamisesta, sekä metallin työstämisestä ja valusta varmistaa sen, että Gaberin tuotteet ovat aina parasta laatua ja hienointa designia.

Gaber on tehnyt paljon yhteistyötä muun muassa yliopistojen ja muiden tutkimusinstituuttien kanssa löytääkseen parhaat ja uniikit valmistus- ja suunnittelutavat tuotteilleen.