Pedrali Nemea 2826 tuoli

Mukava ja tyylikas nojatuoli, jossa on pehmustettu istuin ja miellyttävä, kaunis selkänoja.

Tuotetiedot:

  • runko: saarni, useita värivaihtoehtoja
  • istuinosa kankaalla tai nahalla verhoiltua vaneria, kangasvaihtoehtoja
  • mitat: korkeus 76,5 cm, leveys 52 cm, syvyys 50 cm, istuinkorkeus 47 cm
  • paino 6 kg
  • voidaan ripustaa pöydän reunaan käsinojista

Katso myös muut Nemea -sarjan tuotteet.

Tutustu värimalleihin lähimmässä showroomissamme.

  • Kirjoita vapaamuotoisesti lisätiedot ja toiveet koskien tuotetta

Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,
Tuotesarja: Nemea
Valmistaja: Pedrali

Nemea -sarjan klassisesti muotoilluissa istuimissa kevyet, esille jätetyt rakenteelliset elementit näyttävät ajan myötä silottuneilta, kuten antiikin Kreikan löydökset.

Sarjan suunnittelijat Michele Cazzaniga, Simone Mandelli ja Antonio Pagliarulo ovat kaikki teollisia muotoilijoita Milanon Politecnico yliopistosta. Näillä suunnittelijoilla on paljon eri yhteistyökumppaneita monilla tuotesuunnittelun aloilla. He ovat myös olleet mukana perustamassa Collectivo-verkostoa, joka tuo yhteen eri alojen suunnittelijoita uusien ratkaisujen löytämiseksi monilla tuotesektoreilla.

Värimallit

Puun värit

Valmistaja

Vuonna 1963 perustettu italialainen Pedrali pyrkii luomaan ajattomia ja kestäviä tuotteita. Pedralin tuotteissa on kiinnitetty erityistä huomiota käytettyihin materiaaleihin, raakamateriaalien kulutukseen, resurssien käyttöön, jätehuoltoon ja päästöjen vähentämiseen.

Kaikki tuotteet on suunniteltu helposti kierrätettäviksi. Pedralin sitoutuminen korkeaan laatuun ja ympäristöystävällisyyteen näkyy muun muassa siinä, että he käyttävät puuta vain sertifioiduista metsistä. Lisäksi vuodesta 2017 Pedrali on käyttänyt vain luonnollisia, kasveista johdettuja vesiliukoisia maaleja, joiden tekemiseen kuluu vähemmän energiaa, ja jotka vähentävät CO2 päästöjä. Tuloksena on terveellisempi ja turvallisempi työskentely-ympäristö, sillä nämä maalit ovat palamattomia ja myrkyttömiä.