Silent Socks HD (Heavy Duty) akustinen tuolisukka

Yksinkertainen tapa vähentää melua eri tiloissa

Silent Socks tuolisukat ovat tilaa akustoivia tuolin jalkoihin kiinnitettäviä huopatassuja, jotka vähentävät huonemelua jopa 18 dB perinteisiin huopatassuihin verrattuna. Vain 8-10 dB:n vähennys on jo koettu melutason puolittumiseksi, joten Silent Socks tuolisukat vähentävät melutasoa merkittävästi.

Silent Socks tuolisukilla myös tuolin liikuttelu sujuu helpommin ja näin säästyt tuolien nosteluilta ja lattian naarmuuntumiselta. Tuolisukat myös vaimentavat ääniä esimerkiksi tuolin ja pöydänjalkojen välisestä kolisuttelusta, joka on arkipäivää melkein missä tahansa tilassa ja tilanteessa.

Silent Socks HD (Heavy Duty) akustinen tuolisukka on varustettu samoilla hienoilla ominaisuuksilla kuin Original, mutta ne on tehty yksinomaan lattioille, joissa on havaittavissa olevat liitokset tai saumat, kuten keraamiset laatat ja kivilattiat, kuvioitu laminaattilattia tai vanhempi lakattu parketti. Tämäntyyppiset lattiat ovat yleisiä monissa julkisissa tiloissa kuin myös monissa yksityiskoteissa.

Öljytetyille tai WearMax ™ -käsitellyille lattioille ei suositella Silent Socks Original- eikä Silent Socks HD -tuolisukkia, koska tämäntyyppinen pintakäsittely lyhentää tuolisukkien käyttöikää huomattavasti.

Toisin kuin Silent Socks Originalissa, jonka ulkokuori on valmistettu 97 % villasta, Silent Socks HD on valmistettu sekoituksesta synteettistä materiaalia, jossa on pieni ripaus villaa, joten se soveltuu kovaan käyttöön ja kestää paremmin kulumista. Silent Socks HD toimii myös yhtä hyvin tasaisilla lattiapinnoilla, kuten linoleumi- ja vinyylilattia.

Silent Socks -tuolisukat on helppo laittaa tuoliin, joissa on teräsputkijalat – työkaluja ei tarvita. Alkuperäisiä kalustetassuja ei pidä poistaa ennen tuolisukkien asettamista. Teräsputkijaloissa voi olla vakiona putken sisään tai ulkopuolelle kiinnitetty kalustetassu – tuolisukat pysyvät tiukasti molempien vakiokalustetassujen päällä kumista valmistetun sisäosan ansiosta.

Kun tuolisukkiin on kerääntynyt pölyä – aloita imuroimalla ne. Jos ne ovat edelleen likaisia, ne voidaan pestä helposti. Poista tuolisukat kokonaan, sisempi kumiosa mukaan lukien ja pese ne pesukoneessa Wool-ohjelmalla 30–40 °C: ssa. Pesun jälkeen tuolisukat tulee kuivattaa kunnolla esim. rumpukuivaimella. Sijoita sen jälkeen ne jonnekin ilmavaan ja lämpimään paikkaan muutamaksi tunniksi ennen uudelleen asennusta.

Tuotetiedot:

  • Kaksi kokoa:
    Pieni: Ø 16-22 mm tuolin jaloille
    Iso: Ø 20-27 mm tuolin jaloille
  • Sisäosa: synteettinen kumi TPE
  • Ulkopinta: synteettinen kangas ja villa
  • Värit: grafiitinharmaa, vaaleanharmaa, pronssi ja sininen
  • Kirjoita vapaamuotoisesti lisätiedot ja toiveet koskien tuotetta

Osastot: , , ,
Valmistaja: Silent Socks