Silent Socks HD (Heavy Duty) akustinen tuolisukka

Yksinkertainen tapa vähentää melua eri tiloissa

Silent Socks tuolisukat ovat tilaa akustoivia tuolin jalkoihin kiinnitettäviä huopatassuja, jotka vähentävät huonemelua jopa 18 dB perinteisiin huopatassuihin verrattuna. Vain 8-10 dB:n vähennys on jo koettu melutason puolittumiseksi, joten Silent Socks tuolisukat vähentävät melutasoa merkittävästi.

Silent Socks HD on valmistettu sekoituksesta synteettistä materiaalia, jossa on pieni ripaus villaa, joten se soveltuu kovaan käyttöön ja kestää paremmin kulumista. Silent Socks HD on tehty yksinomaan lattioille, joissa on havaittavissa olevat liitokset tai saumat. Se toimii kuitenkin myös yhtä hyvin tasaisilla lattiapinnoilla, kuten linoleumi- ja vinyylilattia. Neljä väriä ja neljä kokoa, joista suurimmat soveltuvat myös pöydänjalkoihin.

Minimitilaus 40 kpl.

Pyydä tarjous

Kuinka teen tarjouspyynnön?

Voit valita kassalla verkkomaksun tai tarjouspyynnön. Jos ostoskorissa on tuotteita, joita ei voi ostaa verkkokaupan maksutavoilla, on tarjouspyyntö ainoa vaihtoehto.
Toimitusaika: 2-3 viikkoa
Tuotesarja:
Valmistaja: Silent Socks
Tuote on nähtävillä seuraavissa lokaatioissa: Turku, Rovaniemi

Kuvaus

Tuotekuvaus

Silent Socks tuolisukilla tuolin liikuttelu sujuu helpommin ja näin säästyt tuolien nosteluilta ja lattian naarmuuntumiselta. Tuolisukat myös vaimentavat ääniä esimerkiksi tuolin ja pöydänjalkojen välisestä kolisuttelusta, joka on arkipäivää melkein missä tahansa tilassa ja tilanteessa. Silent Socks -tuolisukat on helppo laittaa tuoliin, joissa on teräsputkijalat – työkaluja ei tarvita. Alkuperäisiä kalustetassuja ei pidä poistaa ennen tuolisukkien asettamista. Teräsputkijaloissa voi olla vakiona putken sisään tai ulkopuolelle kiinnitetty kalustetassu – tuolisukat pysyvät tiukasti molempien vakiokalustetassujen päällä kumista valmistetun sisäosan ansiosta.

Silent Socks HD (Heavy Duty) akustinen tuolisukka on varustettu samoilla hienoilla ominaisuuksilla kuin Original, mutta ne on tehty yksinomaan lattioille, joissa on havaittavissa olevat liitokset tai saumat, kuten keraamiset laatat ja kivilattiat, kuvioitu laminaattilattia tai vanhempi lakattu parketti. Tämäntyyppiset lattiat ovat yleisiä monissa julkisissa tiloissa ja kodeissa. Toisin kuin Silent Socks Originalissa, jonka ulkokuori on valmistettu 97 % villasta, Silent Socks HD on valmistettu sekoituksesta synteettistä materiaalia, jossa on pieni ripaus villaa, joten se soveltuu kovaan käyttöön ja kestää paremmin kulumista. Silent Socks HD toimii myös yhtä hyvin tasaisilla lattiapinnoilla, kuten linoleumi- ja vinyylilattia.

Öljytyille, öljyvahatuille tai WearMax ™ -käsitellyille lattioille ei suositella Silent Socks Original- eikä Silent Socks HD -tuolisukkia. Tämäntyyppinen pintakäsittely lyhentää tuolisukkien käyttöikää huomattavasti, koska öljy liuottaa tassun villapintaa ja kumipallon ajan myötä.

Tuotetiedot

 • Sisäosa: synteettinen kumi TPE
 • Ulkopinta: synteettinen kangas ja villa
 • Värit: bronze, cobalt, graphite ja magnesium
 • Neljä kokoa:
  Ø 16-22 mm tuolin jaloille
  Ø 20-27 mm tuolin jaloille
  XL – Ø 28-35 mm tuolin/pöydän jaloille
  XL – Ø 33-38 mm tuolin/pöydän jaloille

Hoito-ohjeet

 • Kun tuolisukkiin on kerääntynyt pölyä, voit imudoida ne.
 • Jos ne ovat edelleen likaisia, voit pestä tuolisukat koneessa Wool-ohjelmalla 30-40 °C.
 • Poista tuolisukat kokonaan, sisempi kumiosa mukaan lukien ja pese.
 • Pesun jälkeen tuolisukat tulee kuivattaa kunnolla esim. rumpukuivaimella.
 • Sijoita sen jälkeen ne jonnekin ilmavaan ja lämpimään paikkaan muutamaksi tunniksi ennen uudelleen asennusta.

Lisätiedot

Ominaisuus