Gaber Abuela tuoli

Abuela tuoteperheeseen kuuluu pehmeän elegantteja, toimivia ja kustomoitavia tuoleja ja baarijakkaroita. Abuela tuolin ainutlaatuinen suunnittelu tekevät tuolista täydellisen kalusteen kaikkiin tiloihin.

 

  • materiaali: teknopolymeerimuovi
  • sopii myös ulkokäyttöön
  • pinottava
  • saatavana käsinojilla tai ilman
  • istuinkorkeus 44,5 cm, leveys 44,5 cm, syvyys 52,5 cm
  • lisävarusteena keinonahalla tai kankaalla verhoiltu tyyny, useita värivaihtoehtoja

Tutustu värimalleihin lähimmässä showroomissamme

  • Kirjoita vapaamuotoisesti lisätiedot ja toiveet koskien tuotetta

Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , , ,
Tuotesarja: Abuela
Valmistaja: Gaber

Värimallit

 

Runko  Kangas King  Kangas Kvadrat (Steelcut2) Kangas Kvadrat (Remix2) Kangas Kvadrat (Umami)
Keinonahka Aurea Kangas Blazer

Valmistaja

Asiantuntijuus, innovatiivinen teknologia ja kustomoitavat tuotteet. Italialainen Gaber syntyi erilaisten suunnittelukokemusten fuusiosta. Vuosien kokemus muovituotteiden suunnittelusta, muottien ja työkalujen valmistamisesta, sekä metallin työstämisestä ja valusta varmistaa sen, että Gaberin tuotteet ovat aina parasta laatua ja hienointa designia.

Gaber on tehnyt paljon yhteistyötä muun muassa yliopistojen ja muiden tutkimusinstituuttien kanssa löytääkseen parhaat ja uniikit valmistus- ja suunnittelutavat tuotteilleen.

Suunnittelija

Uteliaisuus, halu löytää uutta ja perusteellinen suunnittelu ovat luonnehtineet Favaretto&Partners:in työtä teollisen muotoilun ja arkkitehtuurin parissa jo yli 30 vuotta. Arvosettu design studio on ollut mukana monissa projekteissa ja saanut useita palkintoja töistään.

Favaretto&Partners:in ainutlaatuinen tyyli perustuu materiaalien innovatiiviseen käyttöön, muotoilun tarkkoihin yksityiskohtiin sekä tyylin ja toimivuuden yhdistämiseen. Studio kannattaa “Design for All” eli “designia kaikille” -periaatteita, joiden tavoitteena suunnitella tuotteita ja ympäristöjä, jotka olisivat käytettävissä mahdollisimman monille.