Fatboy Edison the Petit pöytävalaisin

Hinta 65 € (alv 24%)

Edison tuoteryhmä on kunnianosoitus hehkulampun keksineelle Thomas Edisonille. Edison The Petit on unelmien kannettava valaisin, joka sopii tunnelmavalaistukseen niin parvekkeelle kuin työpöydällekin.

Led-teknologialla varustettu lamppu syttyy kauttaaltaan kolmessa eri asteessa ja valaisee jopa 24 tuntia yhdellä latauksella.  Langattomana Edison The Petit on helppo ottaa mukaan, ladata ja käyttää missä vain; sisällä, ulkona, kotona tai töissä.

Tuotetiedot:

 • Ulkokäyttöön soveltuva langaton LED-valaisin
 • Roiskeenkestävä
 • Kolme valoasetusta
 • Mukana USB kaapeli, yhdellä latauksella valoa
  riittää 6, 15 tai 24 tunniksi riippuen valoasetuksesta
 • Valonlähde: 1 W, 2700 K, 43 lumen
 • Mitat: Ø 16 cm, korkeus 25 cm
 • Paino 1 kg

Lisätarvikkeena voit valita Cooper Cappie -päällisen, jolla teet valaisimesta erinäköisen. Tutustu kaikkiin kuoseihin sivustolla Fatboy.com!

  Kirjoita vapaamuotoisesti lisätiedot ja toiveet koskien tuotetta

Osastot: , , , ,
Tuotesarja: Edison
Valmistaja: Fatboy

Valmistaja

Vuonna 1998 suomalainen suunnittelija Jukka Setälä loi aivan uudenlaisen säkkituolin. Nimi Fatboy ei tule säkkituolin muodosta, niin kuin monet luulevat, vaan artisti Fatboy Slimin nimestä. Setälä sai kyseisen artistin cd:n 90-luvun loppupuolella ja sai inspiraation brändin nimelle: Fatboy the Original. Alankomaalainen Alex Bergman näki suomalaisen säkkituolin potentiaalin ja hankki sen oikeudet vuonna 2003.

Viimeisten 15 vuoden aikana Fatboy on kehittynyt huimasti. Vaikka valmistaja on edelleen tunnetuin säkkituoleistaan, tekevät he paljon muutakin. Fatboyn mallisto on laajentunut monilla ikonisilla tuotteilla valaisimista ja matoista pöytiin, riippukeinuihin ja Lamzaciin. Kaikki tuotteet on suunniteltu yksi tavoite mielessä: pako arjesta, hymyssä suin.