&Tradition In Between Coffee Table SK14 pyöreä sohvapöytä

Sami Kallio halusi suunnitella pöydän, joka sulautuu mihin tahansa tilaan vieden samalla mahdollisimman vähän tilaa. Korkeampien In Between pöytien kanssa samaa sarjaa olevat sohvapöydät toistavat samaa muotokieltä johdonmukaisella tavalla. Pöydän kevyt siluetti ja pelkistetty ilme tekevät siitä ihanteellisesti sopivan minkä tahansa nojatuolin tai sohvan kanssa. Sohvapöytiä on saatavana kahdessa korkeudessa ja kolmella eri viimeistelyllä: musta lakattu tammi, valkoöljytty tammi ja savuöljytty tammi

In Between Coffee Table on sekoitus puukäsityöperinnettä, johon kuuluu puristusmuovaus ja puun sorvaus yhdessä innovatiivisten viilutekniikoiden kanssa. Pöytä on sellaisenaan kunnianosoitus Kallion pohjoismaiselle designperinnölle ja puutyöstöopeilleen sekä hänen modernille, skandinaaviselle ja yksinkertaiselle designfilosofialleen.

464,00 

Kuinka teen tarjouspyynnön?

Voit valita kassalla verkkomaksun tai tarjouspyynnön. Jos ostoskorissa on tuotteita, joita ei voi ostaa verkkokaupan maksutavoilla, on tarjouspyyntö ainoa vaihtoehto.
Toimitusaika: 2-4 viikkoa
Tuotesarja: In Between
Valmistaja: &Tradition

Kuvaus

Tuotetiedot

  • Mitat: Ø 60 cm, korkeus 40 cm
  • Paino: 5,9 kg
  • Jalat ja kansi: massiivipuu (tammi)
  • Värit: White oiled oak, Smoked oiled oak, Black lacquered oak (RAL 9005)
  • Testattu lujuuden, kestävyyden ja turvallisuuden osalta standardin EN 15373 tason 2 mukaan –
    julkisten tilojen vaatimuksiin sopiva

Lisätiedot

Käyttökohde

Jalusta

,

Materiaali

Pinta

,