Stoo Massage Ball hierontapallo

Stoo® hierontapallo aktiivilautaan ja seisomamattoon

Stoo® hierontapallolla hierot jalkapohjasi lihaksia ja lihaskalvoja kätevästi ja miellyttävästi juuri sillä voimakkuudella mikä sinusta tuntuu hyvältä.

Laitamme jalkamme työpäivän ja -matkojen aikana jonkinlaisiin jalkineisiin. Kun jalkineet eivät ole jaloissamme kuljemme tällöinkin pääsääntöisesti tasaisilla alustoilla. Näin ollen jalkapohjan lihakset ja lihaskalvot saavat huomattavasti vähemmän luontaista aktivoivaa vaihtelevaa liikettä ja rasitusta. Pahimmillaan tämä voi olla yksi syy moniin vaivoihin kuten lihaksiston heikkenemiseen ja plantaarifaskiittiin eli jalkapohjan peitinkalvon tulehdukseen.

Stoo® Massage-pallolla aktivoit ja venytät jalkapohjan lihaskalvoja ja lihaksia työskennellessäsi. Riisut vain kengän jalastasi, asetat jalkasi pallon päälle ja säätelet oman vartalosi painolla hieronnan voimakkuutta ja kohdistusta. Pallo pysyy tukevasti paikallaan niin Stoo® Aktiivilaudan keskellä olevassa reiässä kuin esimerkiksi Ergomate-matoissakin. Stoo® Massage-palloa voit käyttää myös irtaallaan vaikkapa kyynärvarsien tai hartioiden hierontaan. Irrotettuna voit helposti puhdistaa pallon miedolla pesuaineella. Stoo® hierontapalloa on mukava käyttää myös kengät jalassa.

Ota Stoo®-tuotteiden avulla seuraava askel kohti aktiivisempaa ja terveempää työpäivää!

22,00 

Kuinka teen tarjouspyynnön?

Voit valita kassalla verkkomaksun tai tarjouspyynnön. Jos ostoskorissa on tuotteita, joita ei voi ostaa verkkokaupan maksutavoilla, on tarjouspyyntö ainoa vaihtoehto.
Toimitusaika: 2-5 työpäivää
Tuotesarja:
Tuote on nähtävillä seuraavissa lokaatioissa: Turku

Kuvaus

Tuotetiedot

  • Sopii Stoo-, Ergomate- ja StandUp! Cork-mattoihin
  • Tulee aina mukana Stoo® Aktiivilaudan kanssa
  • Väri: musta