SACKit Canvas Lounge säkkituoli

Canvas Lounge on säkkituoli jossa voi huoletta istua kahvikuppi yhdessä ja kirja toisessa kädessä. Siihen voi istua kuin mihin tahansa nojatuoliin, eikä sitä tarvitse itse muotoilla uudelleen kahden tukevan EPS-helmillä täytetyn säkin ansiosta.

Canvas Lounge säkkituoli on tehty kestävästä, korkealaatuisesta kankaasta, joten tästä kalusteesta voi nauttia pitkään. Siinä on selkänoja ja käsin ommellut pellavatikkaukset. Säkkituoli on helppo puhdistaa kostealla liinalla ja miedolla puhdistusaineella. Käsinommeltujen tikkausten suojelemiseksi päällistä ei kannata pestä koneessa. Otathan huomioon, että kahva takaosassa on lähinnä koristeellinen. Keveytensä ansiosta tuolia on helppo siirrellä ottamalla kiinni esim. koko selkänojasta. Tuoli on täytetty tiiviisti, joten se voi tuntua alkuun kovalta istua. EPS-helmet muotoutuvat muutaman viikon käytön jälkeen joten se tuntuu paljon mukavammalta.

Tuotetiedot:

  • 95% polyesteria, 5% puuvillaa
  • täytteenä n. 300 l EPS-rakeita
  • mitat: pituus 96 cm, leveys 80 cm, korkeus 70 cm,
    paino 7 kg
  • vain sisäkäyttöön

Pyydä tarjous

Kuinka teen tarjouspyynnön?

Voit valita kassalla verkkomaksun tai tarjouspyynnön. Jos ostoskorissa on tuotteita, joita ei voi ostaa verkkokaupan maksutavoilla, on tarjouspyyntö ainoa vaihtoehto.
Toimitusaika: 2-3 viikkoa
Tuotesarja:
Valmistaja: SACKit

Lisätiedot

Käyttökohde