Ponychair satulatuoli

Ponychair® -satulatuoli. Made in Lahti, Finland.

Helppokäyttöinen ja vankka Ponychair® -satulatuoli soveltuu moneen työtehtävään. Tuoli soveltuu myös useammalle käyttäjälle, sillä tuoli on helppo ja nopea säätää kullekin sopivaksi. Tuolin istuin on kapeahko ja yhdessä pienen jalkaristikon (50 cm) kanssa Ponychair®-satulatuoli soveltuukin erinomaisesti esimerkiksi parityöskentelyyn tai ahtaisiin tiloihin.

Huoliteltua istumamukavuutta

Ponychair® -satulatuolin verhoilu on saumaton ja viimeistelty. Ergonomisesti muotoiltu istuin mahdollistaa luonnollisen ja oikean istuma-asennon. Normaali istumakorkeus on 57-82 cm. Mikäli työskentely edellyttää matalampaa tai korkeampaa istumakorkeutta, on tuoliin valittavissa lyhyt tai pitkä kaasujousi. Kaasujousi on työturvallisuushyväksytty.

Jalkaristikoksi voi valita ketterän ja ahtaisiin tiloihin hyvin soveltuvan halkaisijaltaan 50 cm olevan jalkaristikon tai halkaisijaltaan isomman 60 cm näyttävän jalkaristikon, joka soveltuu hyvin esimerkiksi toimistokäyttöön. Ponychair® -työtuolissa on puoli- pehmeät, laadukkaat pyörät, jotka liikkuvat kevyesti. Saatavana on myös avattavat pyörät, jotka on tarvittaessa helppo avata ja puhdistaa. Valikoimaan kuuluu myös vapaana jarruttavat pyörät ja tallat. Lisävarusteena on saatavilla myös jalkarengas.

Ponychair® on suomalainen kestävä valinta

Ponychair® -satulatuoleja on valmistettu Suomessa 1990-luvun alusta lähtien. Ponychair® -satulatuoli on kehitetty yhteistyössä ergonomia-alan asiantuntijoiden ja tuolin käyttäjien kanssa. Fysioterapeutit ovat testanneet tuolin ergonomian ja antaneet lausuntonsa hyvästä istuma-asennosta. Ponychair® –satulatuolin valmistuksessa käytettävät laadukkaat materiaalit sekä komponentit takaavat kestävän Ponychair® -laadun. Ponychair® -satulatuoli on saatavana myös sähköä johtavana ESD-versiona, joka soveltuu käytettäväksi antistaattisissa työskentelyolosuhteissa.

Tuotetiedot:

 • Istuimen koko: leveys 43, syvyys 34 cm
 • Verhoiluvaihtoehdot: nahka, keinonahka ja kangas
 • Useita eri värivaihtoehtoja
 • Korkeussäätö: lyhyt, normaali tai pitkä kaasujousi
 • Pieni (50 cm) tai iso (60 cm) jalkaristikko
 • Lisävarusteena jalkarengas
 • Kolme eri pyörävaihtoehtoa tai tallat
 • Pyörien halkaisija 5 cm
 • Valmistettu Suomessa
 • Takuu 5 vuotta

Katso värimallit ja varusteet sivun alaosasta

 • Kirjoita vapaamuotoisesti lisätiedot ja toiveet koskien tuotetta

Osastot: , , , , , ,
Valmistaja: Ponychair

Satulatuoli vahvistaa selkää ja parantaa verenkiertoa

Ponychair® -satulatuolissa ergonominen ja ryhdikäs istuma-asento löytyy helposti. Ergonomisen istuma-asennon ansiosta kehon paino jakautuu tasaisesti ja verenkierto parantuu. Ergonominen istuma-asento myös rentouttaa ja vahvistaa selkää sekä rentouttaa hartiaseutua.

Vireyttä ja energiaa työpäivään

Ergonominen ja ryhdikäs istuma-asento auttaa ylläpitämään vireyttä työpäivän aikana. Niska- ja hartiaseudun ongelmat vähenevät. Ponychair® -satulatuolilla istuminen aktivoi myös vatsalihaksia, jolloin ryhti paranee ja olo tuntuu virkeämmältä.
Ergonomisesti muotoillulla ja pehmeällä istuimella on miellyttävää istua. Ponychair® -satulatuolin ergonomia tulee parhaiten esiin, kun sekä tuoli että työpöytä on säädetty tarpeeksi korkealle ja jalkapohjat ovat tukevasti lattiaa vasten.

Värimallit

Keinonahka Nahka

 

Jalkaristikot

Pieni jalkaristikko (50 cm) Iso jalkaristikko (60 cm) Jalkarengas (Ø 46 cm)

 

Kaasujouset

Lyhyt (istumakorkeus 50-70 cm) Normaali (istumakorkeus 57-82 cm) Pitkä (istumakorkeus 66-90 cm)

HUOM! Isolla jalkaristikolla (60 cm) varustettuna satulatuolin istumakorkeus on 2 cm suurempi.