Pedrali Nym 2835 tuoli

Nym sarjan istuimien inspiraationa on ollut perinteinen Englantilainen Windsortuoli. Istuimen selkänoja kaareutuu kauniisti käsinojiksi ja liittyy tuolin istuinosaan täydellisesti.

 

  • mitat: korkeus 73 cm, leveys 55 cm, syvyys 51,5 cm, istuinkorkeus 46 cm
  • materiaali: saarni
  • useita värivaihtoehtoja

Tutustu värimalleihin lähimmässä showroomissamme.

    Kirjoita vapaamuotoisesti lisätiedot ja toiveet koskien tuotetta

Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,
Tuotesarja: Nym
Valmistaja: Pedrali

Nym -sarjan suunnittelijat Michele Cazzaniga, Simone Mandelli ja Antonio Pagliarulo ovat kaikki teollisia muotoilijoita Milanosta. Heillä on laaja kokemus suunnittelun eri aloilta. Yhdessä he ovat työskennelleet useille designmerkeille ja heidän tuotteissaan näkyy jokaisen suunnittelijan erityistaidot ja yksilöllinen kokemus. Cazzaniga, Madelli ja Pagliarulo ovat olleet myös perustamassa Collectivoa, verkostoa joka tuo yhteen eri alojen suunnittelijoita ympäri maailmaa.

Värimallit

Valmistaja

Vuonna 1963 perustettu italialainen Pedrali pyrkii luomaan ajattomia ja kestäviä tuotteita. Pedralin tuotteissa on kiinnitetty erityistä huomiota käytettyihin materiaaleihin, raakamateriaalien kulutukseen, resurssien käyttöön, jätehuoltoon ja päästöjen vähentämiseen.

Kaikki tuotteet on suunniteltu helposti kierrätettäviksi. Pedralin sitoutuminen korkeaan laatuun ja ympäristöystävällisyyteen näkyy muun muassa siinä, että he käyttävät puuta vain sertifioiduista metsistä. Lisäksi vuodesta 2017 Pedrali on käyttänyt vain luonnollisia, kasveista johdettuja vesiliukoisia maaleja, joiden tekemiseen kuluu vähemmän energiaa, ja jotka vähentävät CO2 päästöjä. Tuloksena on terveellisempi ja turvallisempi työskentely-ympäristö, sillä nämä maalit ovat palamattomia ja myrkyttömiä.