Hay Result tuoli

Result on moneen tilaan mukatuva kevyt ja vahva tuoli. Alun perin Friso Kramerin ja Wim Rietveldin 1950-luvulla suunnittelema tuoteperhe on lanseerattu uudelleen yhteistyössä Ahrendin kanssa. 50-luvun alussa tuotesarjan muotoilua pidettiin virstanpylväänä teräslevyn innovatiivisessa käytössä, joka antoi uuden suunnan orgaanisesti muotoilluille tuoteille.

Nykyään kaikissa tuoteperheen kalusteissa on päästy minimaaliseen materiaalinkäyttöön, yksinkertaiseen rakenteeseen ja keveyteen jonka vuoksi niitä on helppo siirrellä paikasta toiseen. Kestävä design ja esteetinen keveys on syy miksi tuotesarja on ollut suosittu erilaisissa tiloissa useiden sukupolvien ajan. Result tuolissa on teräksestä valmistettu ohutlevyrunko ja tammi-istuin / selkänoja. Tuolissa yhdistyy maksimaalinen joustavuus, keveys ja lujuus säilyttäen samalla minimalistisen muotoilun. Alunperin 1950-luvulla suositun koulutuolin puhdas estetiikka ja kestävyys takaa sen, että sitä voidaan käyttää monissa julkisissa ja yksityisissä tiloissa. Tuolia on saatavilla useissa eri värivaihtoehdoissa ja se sopii erinomaisesti yhteen Pyramid-pöytien kanssa.

Tuotetiedot:

  • Mitat: L 45,5 cm, S 48,5 cm, K 81 cm
  • Istumakorkeus: 46 cm
  • Paino 6 kg
  • Istuinosien materiaali: vanerimuotopuriste / tammiviilu
  • Istuinosien väri: 8 eri värivaihtoehtoa
  • Jalkojen materiaali: Jauhemaalattu teräs (Musta, Beige)

Katso myös muut Result-sarjan tuotteet.

  • Kirjoita vapaamuotoisesti lisätiedot ja toiveet koskien tuotetta

Pyydä tarjous

Kuinka teen tarjouspyynnön?

Voit valita kassalla verkkomaksun tai tarjouspyynnön. Jos ostoskorissa on tuotteita, joita ei voi ostaa verkkokaupan maksutavoilla, on tarjouspyyntö ainoa vaihtoehto.
Toimitusaika: 4-9 viikkoa
Tuotesarja: Result
Valmistaja: Hay
Tuote on nähtävillä seuraavissa lokaatioissa: Turku, Vaasa
Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Lisätiedot

Käyttökohde