Pedrali Happy Apple 330E/331E/332E lattiavalaisin

Onko se pallo? Ei ihan… Lattialla Happy Apple näyttää kuin se kasvaisi ylöspäin, katosta roikkuessa se taas muistuttaa puusta roikkuvaa hedelmää.

Saatavilla kolme kokoa, joista kaksi pienempää voi myös ripustaa katosta:

  • 330E: Ø 50 cm
  • 331E: Ø 80 cm
  • 332E: Ø 120 cm

Materiaali: polyeteenimuovi.

Alaosassa kahva josta valaisinta on helppo nostaa ja siirtää.

Sopii myös ulkokäyttöön.

Katso myös muut Happy Apple -sarjan valaisimet

    • 0 €
  • Kirjoita vapaamuotoisesti lisätiedot ja toiveet koskien tuotetta

Osastot: , , , ,
Tuotesarja: Happy Apple
Valmistaja: Pedrali

Happy Apple -sarjan suunnittelijat Alberto Basaglia ja Natalia Rota Nodari ovat työskennelleet sisustussuunnittelun, rakentamisen, huonekalujen ja ruokatarvikkeiden parissa jo vuodesta 1977. Heidän tuotteensa tunnetaan selkeistä linjoista ja persoonallisista muodoista. He ovat voittaneet useita suunnitelualan palkintoja vuosien varrella.

Valmistaja

Vuonna 1963 perustettu italialainen Pedrali pyrkii luomaan ajattomia ja kestäviä tuotteita. Pedralin tuotteissa on kiinnitetty erityistä huomiota käytettyihin materiaaleihin, raakamateriaalien kulutukseen, resurssien käyttöön, jätehuoltoon ja päästöjen vähentämiseen.

Kaikki tuotteet on suunniteltu helposti kierrätettäviksi. Pedralin sitoutuminen korkeaan laatuun ja ympäristöystävällisyyteen näkyy muun muassa siinä, että he käyttävät puuta vain sertifioiduista metsistä. Lisäksi vuodesta 2017 Pedrali on käyttänyt vain luonnollisia, kasveista johdettuja vesiliukoisia maaleja, joiden tekemiseen kuluu vähemmän energiaa, ja jotka vähentävät CO2 päästöjä. Tuloksena on terveellisempi ja turvallisempi työskentely-ympäristö, sillä nämä maalit ovat palamattomia ja myrkyttömiä.