Narbutas Wobby aktiivituoli

Terveellisempi työympäristö

Pitkäkestoinen työ, joka vaatii paljon istumista, aiheuttaa väistämättä epämukavuutta ja vaikuttaa negatiivisesti työn tuottavuuteen. Siksi nykyaikaisista toimistoista pyritään luomaan mahdollisimman tehokkaita ja terveellisiä työympäristöjä. Wobby-aktiivituoli vastaa näihin tarpeisiin ja auttaa sinua tuntemaan olosi paremmaksi työssäsi.

Paras kaverisi toimistossa

Wobby-aktiivituoli on loistava valinta niille, jotka etsivät terveellisempiä istumavaihtoehtoja. Se on täydellinen aktiivinen istumaratkaisu dynaamiseen työhön. Aktiivituolin yläosa pyörii ja kallistuu eri kulmiin käyttäjän liikeiden mukaisesti, joten sitä voidaan käyttää myös tukena seisotettaessa. Voit muuttaa työskentelyasentoasi työpaikallasi koko päivän ajan ilman että työtehtäviesi suorittaminen häiriintyy. Modernin ja tyylikkään muotoilunsa ansiosta tämä tasapainotuoli sopii mihin tahansa nykyaikaiseen toimistotilaan.

Ainutlaatuinen keinumekanismi

Tämän tuolin erityispiirre on ainutlaatuinen keinumekanismi, joka on piilotettu tyylikkään mustan muovijalustan sisään. Sen avulla istuinta voidaan kallistaa jopa 8 astetta kaikkiin suuntiin ja kääntää 360 astetta. Liukumattomalla pinnalla aktiivituolin pohja pysyy aina vakaana, taaten turvallisen ja pitkäikäisen käytön.

Pneumaattisen nostomekanismin avulla voit hienosäätää aktiivituoliasi täydelliselle työskentelykorkeudelle. Istuimen korkeussäätöväli on 60–85 cm, joten voit säätää sujuvasti istuma-asennosta seisoma-asentoon muutamassa sekunnissa vetämällä ruskeasta nahkahihnasta. Muuttamalla työasentoasi päivän aikana, työstäsi tulee tehokkaampaa ja luovampaa silloin kuin haluat työskennellä pitempään.

Merkittävää toiminnallisuutta

Wobby-aktiivituoli sopii erinomaisesti yhteen korkeussäädettävien sähköpöytien, manuaalisesti korkeussäädettävien työpöytien, korkeiden pöytien sekä neuvottelupöytien kanssa. Kompaktin kokonsa ansiosta Wobby sopii erinomaisesti myös erikokoisiin Silent Room vetäytymistiloihin ja puhelinkoppeihin.

Tuotetiedot:

 • Mitat: L 40, S 40, K 59-85 cm
 • Korkeussäätö 59 – 85 cm
 • Istuinosan halkaisija: 30,5 cm
 • Jalustan halkaisija: 40 cm
 • Paino: 7 kg
 • Istuinosan materiaalit: muovipohja (musta) / vaahtomuovipehmuste
 • Istuinverhoilu: kangas, aito nahka tai keinonahka
 • Istuimen korkeussäätölenkki aitoa nahkaa (ruskea)
 • Jalustan materiaalit: alumiini ja muovi (musta)
 • Takuu 5 vuotta
 • Kirjoita vapaamuotoisesti lisätiedot ja toiveet koskien tuotetta

Pyydä tarjous

Kuinka teen tarjouspyynnön?

Voit valita kassalla verkkomaksun tai tarjouspyynnön. Jos ostoskorissa on tuotteita, joita ei voi ostaa verkkokaupan maksutavoilla, on tarjouspyyntö ainoa vaihtoehto.
Toimitusaika: 5-6 viikkoa
Tuotesarja:
Valmistaja: Narbutas

Lisätiedot

Käyttökohde