Narbutas Nova H työpöytä korkeussäädettävä

Universaali valinta

Nova on moderni klassikko. Latinalaisesta sanasta johdettu nimi tarkoittaa jotain ”uutta”. Jos muutat työpöydän tekstuuria tai jalkojen väriä, pystyt luomaan kokonaan uuden työpöydän. Nova-pöydän jalat ovat saatavilla kolmessa eri muodossa: U-, A- ja O-muotoisina.

Universaalisti muotoillun ja toiminnallisen työpöytäjärjestelmän avulla voit valita useista eri työpöytämalleista ja mukauttaa ne mihin tahansa toimistotilaan.

Height-adjustable desk legs
With NOVA H desks, you will be able to set up functional and ergonomic workspaces. Height adjustable feet allow you to easily change the desk height from 620 mm to 850 mm.

Korkeussäädettävät pöydän jalat

Nova H -pöytien avulla pystyt parantamaan työpisteen ergonomiaa ottamalla huomioon työntekijöiden yksilölliset tarpeet. Säädettävissä olevalla jalalla voit muuttaa pöydän korkeuden helposti 62 cm:sta 85 cm:iin.

Yksityisyys ja keskittyminen

Nykyaikaiset toimistot ovat pääosin avoimia, mikä vaikeuttaa työntekijöiden suojelemista heidän henkiseen hyvinvointiinsa vaikuttavilta negatiivisilta tekijöiltä. Tarjoa heille yksityisyyttä ja auta heitä ylläpitämään keskittymistään. Kaikkiin Nova-työpöytiin on saatavilla niihin sopivat pöytäsermit. Valittavana on kolme eri mallia tarpeitasi varten: verhoiltu (kehyksetön tai metallikehyksellä) tai akryylimuovinen sermi.

Tuotetiedot:

 • Mitat: S 80, K 62-85 cm
 • Neljä eri leveyttä: 120, 140, 160, 180 cm
 • Kansi: melamiinia (25 mm) ABS reunanauhalla
  (2 mm), väri valittavissa
 • Kansi läpivientiaukoilla tai ilman
  (mutka-aukko tai läpivientiluukulla)
 • Jalat: pulverimaalattu teräs, väri valittavissa
 • Jaloissa korkeussäädettävät muovitassut (+10 mm)
 • Helppo asentaa ja purkaa

Katso myös muut Nova-sarjan tuotteet.

 • Kirjoita vapaamuotoisesti lisätiedot ja toiveet koskien tuotetta

Pyydä tarjous

Kuinka teen tarjouspyynnön?

Voit valita kassalla verkkomaksun tai tarjouspyynnön. Jos ostoskorissa on tuotteita, joita ei voi ostaa verkkokaupan maksutavoilla, on tarjouspyyntö ainoa vaihtoehto.
Toimitusaika: 5-6 viikkoa
Tuotesarja:
Valmistaja: Narbutas

Lisätiedot

Käyttökohde