Narbutas Arcipelago sohva

Arcipelago – modulaarinen oleskelutilojen istuinratkaisu, jossa on loputtomat mahdollisuudet. Tuote on palkittu i-NOVO Awards 2016 -kilpailun Design-kategoriassa.

Tuotetiedot:

  • Jalat: metallia tai puuta
  • Kangasverhoilu, useita vaihtohtoja
  • Mitat: korkeus 83 cm, istuinkorkeus 42 cm, syvyys 70,5 cm

Leveys:

  • 2-istuttava 137 cm
  • 3-istuttava 201 cm
  • 4-istuttava 265 cm
  • 5-istuttava 329 cm

Arcipelago-järjestelmään on saatavilla lisävarusteita, jotka on mietitty vastaamaan käyttäjän tarpeisiin. Valittavanasi on istuinosan väliin tuleva pöytä sähköpistokkeilla tai ilman, liikuteltava pöytä tai käsinoja sähköpistokkeilla. Lisävarusteet ovat käteviä, vaikkapa halutessasi käyttää tai ladata älylaitteitasi. Aika jonka käytät odottamiseen, tapaamiseen tai mobiilityöskentelyyn voi olla mukavaa ja tuottavaa.

Vieraile lähimmässä showroomissamme tai pyydä lisätietoja toiveidesi mukaisesta kokonaisuudesta tai lisävarusteista.

Voit valita ensin verhoilun, ja sen jälkeen värin.

    Kirjoita vapaamuotoisesti lisätiedot ja toiveet koskien tuotetta

Pyydä tarjous

Kuinka teen tarjouspyynnön?

Voit valita kassalla verkkomaksun tai tarjouspyynnön. Jos ostoskorissa on tuotteita, joita ei voi ostaa verkkokaupan maksutavoilla, on tarjouspyyntö ainoa vaihtoehto.
Toimitusaika: 5-6 viikkoa
Osastot: ,
Tuotesarja:
Valmistaja: Narbutas
Osastot: ,

Kuvaus

Luo moderneja ja toiminnallisia toimistoja tai julkisia tiloja Arcipelagon avulla. Arcipelago sopii erilaisiin ja erikokoisiin tiloihin kolmen eri korkeusvaihtoehtonsa ja muunneltavuutensa ansiosta. Korkeaselkäinen vaihtoehto tarjoaa enemmän yksityisyyttä ja akustista mukavuutta.

Kankaiden, värien ja yhdistelymahdollisuuksien valikoima auttaa sinua valitsemaan toimistosi tunnelman. Istuimen ja selkänojan pehmusteet voidaan helposti vaihtaa. Valitse valmiiksi mitoitetuista ratkaisuista tai luo oma yksilöllinen yhdistelmäsi modulaarisista elementeistä. Modulaariset yhdistelmät ovat helppoja asentaa, purkaa ja uudelleenasentaa.

Lisätiedot

Käyttökohde