MuteDesign Wall akustoiva lattiasermi pyörillä

Toimistosi ei ole enää koskaan meluisa kuin Wall street

Wall on yksinkertainen, mutta tehokas akustinen lattiasermi, joka muuttaa tilasi melunkestäväksi ympäristöksi. Lattiasermissä on vertaansa vailla olevat äänenvaimennus ominaisuudet.

Lattiasermin kiinteä, suorakulmainen muoto viestii luonnostaan vakautta ja suojaa. Tyylikkäät metalliset jalat antavat tyylikkään ja modernin ilmeen. Wallissa on parhaimmat ääntä eristävät ominaisuudet, jotka vähentävät melua keskimäärin 15 desibeliä. Tämä takaa maksimaalisen hiljaisuuden keskittymistä vaativalle työlle parantaen huomattavasti työntekijöiden tuottavuutta ja hyvinvointia.

Lattiasermiä voidaan käyttää yksittäisenä tai useiden sermien kokonaisuutena, jotka on yhdistetty toisiinsa kestävien metalliliittimien tai liitosputkien avulla (saatavana metallisena, puisena tai kankaisena). Haluatko vähentää melua ja samalla lisätä luovuutta työhösi? Lisää lattiasermiin lasinen valkotaulu. Haluatko siirrellä lattiasermiä vapaasti tilassa? Lisää lattiasermiisi pyörälliset jalat.

Tuotetiedot:

  • tehokkaasti ääntä vaimentava akustinen lattiasermi
  • vaimentaa korkeita ääniä ja keskiääniä
  • useita eri kokoja
  • paksuus: 5 cm
  • pyörälliset jalat
  • verhoilukankaat: Evo, Camira (Sprint, Synergy),
    Gabriel (Medley), Kvadrat (Revive 1, Remix 2)

Katso myös muut Wall-sarjan tuotteet

  • Kirjoita vapaamuotoisesti lisätiedot ja toiveet koskien tuotetta

Pyydä tarjous

Kuinka teen tarjouspyynnön?

Voit valita kassalla verkkomaksun tai tarjouspyynnön. Jos ostoskorissa on tuotteita, joita ei voi ostaa verkkokaupan maksutavoilla, on tarjouspyyntö ainoa vaihtoehto.
Toimitusaika: 8-10 viikkoa
Tuotesarja: Wall
Valmistaja: MuteDesign

Lisätiedot

Käyttökohde