Matting StandUp Original Round työpistematto

Toimiston ergonomiaa parantava StandUp Original Round on pieni, pyöreä työpistematto ja se toimii erityisesti korkeussäädettävien seisomatyöpöytien kanssa. Se on pehmeä, vaimentava ja kuormitusta vähentävä ergonominen työpistematto.

Tyylikkään ja luistamattoman tekstiilipinnan ansiosta se sopii hyvin toimistojen, vastaanottojen ja myymälöiden seisomatyöpisteiden tai etätyöpöydän yhteyteen. Ripustusreiän ansiosta seisomamatto on helppo ripustaa seinäkoukkuun, StandUp-koukulla pöydän reunaan tai StandUp Hanger-telineeseen, kun sitä ei käytetä.

171,00 

Kuinka teen tarjouspyynnön?

Voit valita kassalla verkkomaksun tai tarjouspyynnön. Jos ostoskorissa on tuotteita, joita ei voi ostaa verkkokaupan maksutavoilla, on tarjouspyyntö ainoa vaihtoehto.
Toimitusaika: 1-3 viikkoa
Tuotesarja: StandUp
Valmistaja: Matting
Tuotetunnus (SKU): 381892 Osastot: ,

Kuvaus

Tuotekuvaus

StandUp Original -matossa on erityisen paksu ja pehmeä ydin, joka vähentää seisomatyön rasitusta, vaimentaa tehokkaasti ja vähentää kuormitusta.

Liikkumaton työasento voi aiheuttaa tuki- ja liikuntaelinsairauksia sekä staattista lihasrasitusta, joka haittaa verenkiertoa ja aiheuttaa lihasten väsymistä. Seisomatyö ehkäisee näiltä vaivoilta ja työpistemattoa tai tasapainolautaa käyttämällä hyvinvointi paranee entisestään: Noustessasi ylös tapahtuu liikettä ja kehosi herää lepotilasta, energiankulutus kolminkertaistuu, elimistö alkaa jälleen tuottaa aineita, jotka puhdistavat verenkiertoa rasvasta ja verensokerista. Kolmen tunnin seisomista päivässä vuoden ajan voidaan verrata 10 maratonjuoksun energiankulutukseen.

Maton tuomat hyödyt:

  • Matto vaimentaa
  • Ehkäisee nivelten kulumamuutoksia
  • Parantaa alaraajojen verenkiertoa
  • Vähentää jalkojen ja selän kuormitusta
  • Ehkäisee kramppeja
  • Ehkäisee suonikohjujen muodostumista

Mitat

Halkaisija: 56 cm
Paksuus: 1,6 cm

Materiaali

Yläpinta: kulutuksenkestävä ja likaa hylkivä kierrätetty PET
Alapinta: pehmeää ja joustavaa nitriilikumia
Väri: harmaa

Hoito-ohje

Harjaus, imurointi, pesu miedolla puhdistusaineella

Lisätiedot

Käyttökohde

Materiaali

, , ,