Gaber Colorfive ST baarituoli

Värikkäät ja laadukkaat Colorfive tuolit on valmistettu teknopolymeerimuovista ja niissä on metallirunko kromin, valkoisen tai mustan värisenä.

 

Pinottavissa Colorfive baarituoleissa on kuusi eri väriyhdistelmää ja ne sopivat myös ulkokäyttöön (valkoisella tai mustalla rungolla).

 

Kaksi korkeutta, joiden leveys 50 cm ja syvyys 55 cm:

 

  • 66 cm
  • 76 cm

Katso värimallit sivun alaosasta.

 

Saatavana myös kankaalla tai keinonahalla verhoiltuna, kysy lisää myyjitämme.

    • 0 €
  • Kirjoita vapaamuotoisesti lisätiedot ja toiveet koskien tuotetta

Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , ,
Tuotesarja: Colorfive
Valmistaja: Gaber

Värimallit

Istuinosa

Suunnittelija

Colorfive -sarjan suunnittelijan, vuonna 1974 syntyneen Stefano Sandonan, tuotteet ovat nykyajan kulttuurin tuloksia: grafiikkaa, digitaalista maailmaa ja jatkuvaa liikettä. Sandona on saanut inspiraationsa matkailusta, arkkitehtuurista ja maisemista. Hänen lähestymistapansa on käytönnönläheistä ja suoraa; tämän taidon Sandona oppi työskennellessään Koillis-Italian yritysalueella, jossa tuotteiden täytyi vastata asiakkaiden ja markkinoiden odotuksia.

Sandona on voittanut useita suunnitelualan palkintoja.

Valmistaja

Asiantuntijuus, innovatiivinen teknologia ja kustomoitavat tuotteet. Italialainen Gaber syntyi erilaisten suunnittelukokemusten fuusiosta. Vuosien kokemus muovituotteiden suunnittelusta, muottien ja työkalujen valmistamisesta, sekä metallin työstämisestä ja valusta varmistaa sen, että Gaberin tuotteet ovat aina parasta laatua ja hienointa designia.

Gaber on tehnyt paljon yhteistyötä muun muassa yliopistojen ja muiden tutkimusinstituuttien kanssa löytääkseen parhaat ja uniikit valmistus- ja suunnittelutavat tuotteilleen.