Gaber Basket tuoli

Basket -tuoteperhe on yksi Gaber monipuolisimmista istuinsarjoista. Sarjan monet värit, materiaalit ja runkovaihtoehdot mahdollistavat Basketin käytön kaikkissa ympäristöissä. Ennenkaikkea Basket on kuitenkin näyttävän näköinen: se on samalla sekä siro, että voimakaspiirteinen. Klassisessa 4-jalkaisessa metallirungossa on 6 eri värivaihtoehtoa.

Tuotetiedot:

  • materiaalit: teknopolymeerimuovi, metalli
  • sopii myös ulkokäyttöön
  • pinottava
  • istuinkorkeus 47 cm, korkeus 79 cm, leveys 59 cm, syvyys 54 cm
  • lisävarusteena irrotettava kankaalla tai nahalla verhoiltu istuinpehmuste, useita värivaihtoehtoja

Tutustu värimalleihin lähimmässä showroomissamme.

  • Kirjoita vapaamuotoisesti lisätiedot ja toiveet koskien tuotetta

Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , , ,
Tuotesarja: Basket
Valmistaja: Gaber

Basket on saanut inspiraationsa perinteisistä olkikoreista, joista suunnitelija Alessandro Busana ideoi istuimen linjat luonakseen mukavan ja kutsuvan “istuinkaukalon”.

Värimallit

Runko  Istuinosa  Kangas King Kangas Kvadrat (Steelcut2) Kangas Kvadrat (Remix2)
Kangas Kvadrat (Umami) Keinonahka Aurea

Valmistaja

Asiantuntijuus, innovatiivinen teknologia ja kustomoitavat tuotteet. Italialainen Gaber syntyi erilaisten suunnittelukokemusten fuusiosta. Vuosien kokemus muovituotteiden suunnittelusta, muottien ja työkalujen valmistamisesta, sekä metallin työstämisestä ja valusta varmistaa sen, että Gaberin tuotteet ovat aina parasta laatua ja hienointa designia.

Gaber on tehnyt paljon yhteistyötä muun muassa yliopistojen ja muiden tutkimusinstituuttien kanssa löytääkseen parhaat ja uniikit valmistus- ja suunnittelutavat tuotteilleen.