Emko SUNrise/set Lamp seinävalaisin

Elämä sellaisena kuin tiedämme perustuu auringon sykleihin. Aikojen alusta lähtien auringon olemassaolo on muokannut tapaamme olla vuorovaikutuksessa ympäröivän maailman kanssa. Taivaasta on tullut peili esi-isiemme tavoin, joka vaikuttaa hyvinvointiimme, tunnetilaamme ja arkielämän toimintoihimme. Pimeää yötä ja raikasta kirkkaan sinistä aamua seuraa auringonlaskujen puna-oranssi-violetti väriskaala, joka antaa meille energiaa ja iloa.

Moderni elämäntyyli on vetänyt meidät hitaasti pois auringon luonnollisista sykleistä, kun olemme siirtäneet aktiviteettimme suljettuihin sisätiloihin. Tämän seurauksena olemme sulkeneet yhteyden luonnon elementteihimme, joilloin kaipuumme niitä kohtaan on kasvanut entisestään.

Liettuan pimeiden talvien aikana luotu SUN-rise/set on valaisin, joka tuo päivän ja eri vuodenaikojen värikirjon seinällesi. Valaisin on Vilnan kansainvälisen huonekalut 2012 -näyttelyn ja Red Dot Design Concept Award -palkinnon voittaja vuonna 2014. Tämä interaktiivinen valaisin antaa käyttäjälle mahdollisuuden valita oikea väripaletti mielialan tai henkilökohtaisen mieltymyksen mukaan, liu’uttamalla valonlähdettä varovasti värillisen paneelin yläreunaa pitkin. Voit valita virkistävän viileyden valoisiin aamuihin toimistossa tai kodikkaiden iltojen lämmön olohuoneeseesi.

Tuotetiedot:

 • Kaksi kokoa:
  Iso L 800, S 30, K 1200 mm / 4,8 kg
  Pieni L 600, S 30, K 200 mm,  3,9 kg
 • Valaisin: pulverimaalattu teräs (harmaa)
 • Valonlähde: Led-DC12V-1.2V-1.2W (sisältyy)
 • Virtajohton pituus 3 metriä
 • Runko: akryylimuovi
 • Takuu 2 vuotta
 • Kirjoita vapaamuotoisesti lisätiedot ja toiveet koskien tuotetta

Pyydä tarjous

Kuinka teen tarjouspyynnön?

Voit valita kassalla verkkomaksun tai tarjouspyynnön. Jos ostoskorissa on tuotteita, joita ei voi ostaa verkkokaupan maksutavoilla, on tarjouspyyntö ainoa vaihtoehto.
Toimitusaika: 2-6 viikkoa
Tuotesarja:
Valmistaja: Emko