Emko Step Up kenkäteline

Tämä Tore Bleuzén suunnittelema Step Up kenkäteline on yksinkertainen ratkaisu kenkien säilyttämiseen ja niiden pitämiseen aina näkyvissä. Se on niin ilmeinen ja luonnollinen, että on melko outoa, ettei sitä ole keksitty aikaisemmin. Sinun tarvitsee vain asettaa Step Up kevyesti seinää vasten ja se tekee kaiken työn.

Kenkäteline ei vie paljon tilaa ja sitä voidaan helposti siirrellä. Tämän kenkätelineen pienempi versio, Step Up Mini, sopii yksinään pienemmille kengille tai pienempiin tiloihin. Voit käyttää sitä mysö yhdessä ”isomman veljensä” kanssa.

193,00 

Kuinka teen tarjouspyynnön?

Voit valita kassalla verkkomaksun tai tarjouspyynnön. Jos ostoskorissa on tuotteita, joita ei voi ostaa verkkokaupan maksutavoilla, on tarjouspyyntö ainoa vaihtoehto.
Toimitusaika: 2-6 viikkoa
Tuotesarja:
Valmistaja: Emko

Kuvaus

Tuotetiedot

  • Kaksi kokoa:
    Iso L 490, S 34, K 1490 mm / 4 kg
    Pieni L 370, S 34, K 892 cm / 1,6 kg
  • Materiaali: massiivikoivu (öljytty)
  • Jaloissa kumitassut

Hoito-ohje

Massiivi- ja viilupuuhuonekalut
Puu on luonnonmateriaali, joka muuttaa ulkonäköään käytössä ja valon vaikutuksesta. Puu elää ympäristön ilmankosteusvaihteluiden mukaan, jotka voivat aiheuttaa epätasaisuuksia pintaan. Oksakohdat ovat luonnollisia ja siten ominaisia puutuotteille, eivätkö ne oikeuta reklamaatioon.

Riippumatta siitä, ovatko puiset huonekalut öljyttyjä, lakattuja tai käsittelemättömiä, niihin voi tulla naarmuja huolimattoman käsittelyn seurauksena. Varovaisuutta on noudatettava erityisesti käsittelemättömien pintojen osalta lian, rasvan ja nesteen suhteen.

Suosittelemme, että öljytyt pinnat käsitellään vahaöljyllä ennen käyttöönottoa ja säännöllisesti 2-3 kertaa vuodessa. Tämä koskee erityisesti yläpintoja, jotta niissä säilyy suoja tahroja ja nesteitä vastaan.

Käytä tarkoitukseen sopivaa vahaöljyä:
1. Hio pinta kevyesti syiden mukaisesti hiekkapaperilla (karkeus 400).
2. Levitä öljyä tasaisesti. Hio öljytty pinta, kun öljy on märkää.
3. Pyyhi ylimääräinen öljy pois.
4. Anna kuivua noin 24 tuntia.

VAROITUS! Itsesyttymisvaaran vuoksi öljytty kangas tulee polttaa tai liottaa kunnolla vedessä käytön jälkeen.
Huomautus! Älä öljyä pintoja, joissa on suora kosketus materiaalille, johon öljy voi jättää tahroja (kuten tekstiilitapetille).
Älä laita pöytäliinaa pinnalle tai huonekaluja suoraan matolle ennen kuin ne ovat täysin kuivia.

Lisätiedot

Materiaali

Pinta