Backapp 360 tasapainolauta

Seisoessasi ja tasapainoillessasi Backapp 360 -laudalla liikut vapaasti kaikkiin suuntiin. Vaihtelemalla asentoa välillä istuen ja välillä seisten Backapp 360 –laudalla, saat parhaat edellytykset hyvään kuntoon ja terveyteen työpaikalla. Backapp -tuoli ja Backapp 360 -tasapainolauta hyödyntävät patentoitua Backapp -teknologiaa. Miellyttävä 360 asteen liike saavutetaan tasapainoilemalla pallon ja pehmustetun renkaan päällä. Kiertämällä punaista säätönuppia, pystyt muuttamaan tasapaino-harjoituksen tehoa. Pehmustettu rengas tekee liikkeestä ja tasapainoharjoittelusta miellyttävää.

191,00 

Kuinka teen tarjouspyynnön?

Voit valita kassalla verkkomaksun tai tarjouspyynnön. Jos ostoskorissa on tuotteita, joita ei voi ostaa verkkokaupan maksutavoilla, on tarjouspyyntö ainoa vaihtoehto.
Toimitusaika: 2-5 työpäivää
Tuotesarja:
Valmistaja: Backapp
Tuote on nähtävillä seuraavissa lokaatioissa: Turku

Kuvaus

Tuotekuvaus

Poikkeuksellinen tasapainolauta

Backapp 360 poikkeaa kaikista muista tasapainolaudoista. Sen liike on pehmeä ja säädettävä, mikä tekee Backapp 360 laudasta paitsi turvallisen, myös erittäin miellyttävän käyttää. Backapp 360 laudalla tasapainoillessasi liikut vapaasti kaikkiin suuntiin ja pysyt liikkeessä koko päivän.

Backapp 360 -tuote perustuu samaan teknologiaan kuin Backapp Smart. Säädät nuppia tehostaaksesi tasapainoharjoittelua. Tasapainomoottorisi on toiminnassa, kun seisot Backapp 360 -tuotteen päällä. Ryhtisi paranee ja vahvistat lantiota ja jalkalihaksia. Tuolilla istuminen vahvistaa pääasiassa selkälihaksiasi. Siksi tuoli ja tasapainolauta täydentävät toisiaan ihanteellisesti.

Parempi työympäristö

Backapp 360 laudan käyttäjät suorastaan rakastavat sitä. Kyse ei ole pelkästään siitä, että he nauttivat aktiivisemmasta työympäristöstä, vaan myös siitä, että tasapainolauta edistää heidän terveyttään. Tasapainoilu Backapp 360 laudalla treenaa jalkojen lihaksia sekä lantion, nilkkojen ja selkärangan niveliä. Samalla myös jalkojen verenkierto vilkastuu.

Patentoitua teknologiaa

Backapp teknologia on ainutlaatuinen ja patentoitu. Patentin ideana on pehmeä rengas ja säädettävä nuppi, joiden ansiosta tasapainolaudan päällä seisominen on helppoa ja miellyttävää.

Tasapainolaudat on suunniteltu kestämään. Laudan tullessa elinkaarensa päähän jokainen osa on helppo purkaa puhtaisiin materiaalijakeisiin kierrätystä varten. Kaikki suuremmat muoviosat on merkitty ISO 11469 -standardin mukaisesti.

Mitat

  • Leveys 50,5 cm
  • Syvyys 36 cm
  • Korkeus 5,2 cm
  • Paino: 1,7 kg
  • Painoraja: 120 kg

Materiaali

  • Materiaali: muovi ja kumi
  • Värit: tummanharmaa ja punainen

Lisätiedot

Käyttökohde

Materiaali

,