Aeris Oyo keinutuoli / satulatuoli

Hieman erilainen keinutuoli.

Ainutlaatuinen keinutuolin, satulatuolin ja kuppituolin yhdistelmä tekee Aeris Oyosta monipuolisesti käytettävän. Tuolin kaareva kuori syleilee sinua kuin lämmin halaus kylmänä talviaamuna. Sen liike auttaa sinua keskittymään, ajattelemaan ja laittaa leveän hymyn kasvoillesi. Kun kehosi on aktiivinen, mieli on myös terävämpi ja tasapainoisempi. Aeris Oyo antaa sinun onnistua seuraavassa kokouksessasi ja ideointipalaverissa.

488,00 

Kuinka teen tarjouspyynnön?

Voit valita kassalla verkkomaksun tai tarjouspyynnön. Jos ostoskorissa on tuotteita, joita ei voi ostaa verkkokaupan maksutavoilla, on tarjouspyyntö ainoa vaihtoehto.
Toimitusaika: 2-4 viikkoa
Tuotesarja:
Valmistaja: Aeris

Kuvaus

Kuvaus

Rakkautta ensi-istumalla.

Asiakastuolina, kokoushuoneessa tai kotona, Aeris Oyo näyttää hyvältä missä tahansa. Se tarjoaa täysin uuden istumakokemuksen ja vakuuttaa teknisillä ja käytännön innovaatioillaan. Tämä hieman erilainen keinutuoli pitää sinut liikkeessä ja kannustaa erilaisiin istuma-asentoihin. Aeris Oyossa on enemmän kuin yksi tapa istua ja keinua. Istu siihen haluamallasi tavalla, selkänoja takanasi, sivulla tai jopa edessä. Aeris Oyo kehoittaa sinua olemaan aktiivinen tai rentoutumaan kaarevassa kuoressaan.

Valmistetaan käsityönä laadukkaista materiaaleista.

Istuimen kuoren päällä on mukava viiden senttimetrin vaahtomuovipehmuste. Tuoliin on saatavilla kaksi eri verhoiluvaihtoehtoa ja useissa eri väreissä.Luna-verhoilu on melange villamateriaalia, joka paitsi näyttää hyvältä myös tarjoaa optimaalisen pehmeän istumamukavuuden. Materiaali on likaa hylkivä, helppo puhdistaa ja erittäin helppo huoltaa. Nexus-verhoilu on polyesteria, joka on hengittävä ja kulutustakestävä materiaali.

Universaali keinuva jalusta tekee Aeris Oyosta turvallisen kaikilla pinnoilla, joten voit rentoutua tyylikkäästi. Fleece-teippi erityisen herkille lattioille tulee vakiovarusteena kaikkien Aeris Oyojen mukana. Jokainen Oyo valmistetaan käsityönä erittäin huolellisesti ja tarkasti Saksassa.

Sopii moneen tilaan ja monenlaiseen käyttöön.

Aeris Oyo sopii loistavasti kotiin, neuvottelutiloihin, auloihin, ruokailutilaan ja mihin tahansa tilaan, jossa tarvitaan veistoksellista, ergonomista ja tyylikästä tuolia.

Tuotetiedot

Tuotetiedot:

 • Mitat: L 52 x S 67,5 x K 92,5 cm
 • Istumakorkeus: 48,5 cm
 • Istuimen kuori: lasikuituvahvistettu muovi (valkoinen)
 • Istuinpehmuste: polyuretaani vaahtomuovi ( paksuus 5 cm)
 • Verhoilukankaat: huopa (Luna, Gabriel), polyesteri (Nexus, Camira)
 • Universaali keinuva jalusta kaikentyyppisille lattioille
 • Jalustan materiaali: kromattu tai pulverimaalattu teräsputki (valkoinen)
 • Fleece-teippi erityisen herkille lattioille vakiovarusteena
 • Tuolin paino: 9,8 kg
 • Käyttäjän maksimipaino: 120 kg

Kankaat

Verhoilukankaat:

Polyesteri (Nexus, Camira)
Koostumus: 100 % polyesteri
Kulutuksenkestävyys: 100.000 Martindalea
Hengittävä: kyllä
Palonkestävä: kyllä

Huopa (Luna, Gabriel)
Koostumus: 90% New Zealand villa, 10% polyamidi (nylon)
Kulutuksenkestävyys: 70.000 Martindalea
Hengittävä: –
Palonkestävä: kyllä

Takuu

 • 3 vuotta

Lisätiedot

Käyttökohde

, ,

Jalusta

,

Materiaali

, ,

Ominaisuus

Pinta

Verhoilu