Aeris Numo tuoli ristikkojalkainen pyörillä istuinpehmusteella

Ainutlaatuinen keinumekanismi.

Aeris Numo tarjoaa ainutlaatuisen liikkumismuodon. Istuimen kuori lepää kinemaattisen mekanismin päällä. Sen poikittaiset varret muistuttavat visuaalisesti selkärangan välilevyrakennetta. Tämän ansiosta hienovarainen liike tukee sinua, kun nojaat eteen- tai taaksepäin, luoden täysin uuden istumiskokemuksen työhön tai rentoutumiseen. Tällä istuintyynyllisellä mallilla saat lisää mukavuutta ja halutessasi väreillä uutta ilmettä.

Soveltuu monenlaiseen ympäristöön.

Pyörällistä ristikkojalkaista Numoa voidaan käyttää sisällä ja se sopii erinomaisesti toimistoon, neuvottelutilaan, asiakastuoliksi, kotitoimistolle.

571,00 

Kuinka teen tarjouspyynnön?

Voit valita kassalla verkkomaksun tai tarjouspyynnön. Jos ostoskorissa on tuotteita, joita ei voi ostaa verkkokaupan maksutavoilla, on tarjouspyyntö ainoa vaihtoehto.
Toimitusaika: 2-4 viikkoa
Tuotesarja: Numo
Valmistaja: Aeris

Kuvaus

Tuotekuvaus

Enemmän kuin mukava tuoli.

Useita design palkintoja (IF Award, Iconic awards, Reddot award, German design award) voittanut Aeris Numo tuoli mukautuu jokaisen istujan mukaisesti. Se seuraa liikkeitäsi, kallistuu varovasti edestakaisin tukien tuolilla liikkumistasi. Numon kanssa et istu paikallasi, vaan pysyt koko ajan pienessä liikkeessä. Koskaan aiemmin missään muussa tuolissa eivät keho, mieli ja design ole olleet tällaisessa harmoniassa keskenään.

Useita eri variaatioita

Istuimen kuori on valmistettu erittäin kestävästä lasikuituvahvisteisesta muovista. Se on saatavilla kahdessa eri värissä. Jalkaristikon / kinemaattisen mekanismin värivaihtoehdot ovat musta, valkoinen tai kiillotettu alumiini.

Tuoliin on saatavilla myös ergonominen istuintyyny istuimen kuoren kanssa yhteensopivalla värillä tai katseenvangitsevalla kontrastivärillä. Istumatyyny ei ole ainoastaan design-tuolin väripilkku, vaan myös optimoi istuma-asennon sen kuperan muodon ansiosta. Luistamaton pinnoite estää tyynyä luistamasta istuimen kuoren päällä.

Tuotetiedot

 • Istuimen kuori: lasikuituvahvisteinen muovi
  (korkealaatuinen polypropeeni / polyamidi)
 • Värit: musta / musta ristikko, musta / kiillotettu ristikko,
  valkoinen / valkoinen ristikko tai valkoinen / kiillotettu ristikko
 • Istuintyynyn verhoilu: Kierrätyspolyesteri (Felicity, Gabriel),
  värit: musta, harmaa, oranssi, sininen, keltainen
 • Jalkaristikossa ainutlaatuinen kinemaattinen keinumekanismi
 • Jalkaristikon / kinemaattisen mekanismin materiaali:
  kiillotettu alumiini tai pulverimaalattu teräs (musta, valkoinen)
 • Jalkaristikon pyörät (musta)

Mitat

 • Mitat: leveys 57 cm, syvyys 55 cm, korkeus 80 cm
 • Istumakorkeus: 46,5 cm
 • Tuolin paino: 8,5 kg
 • Käyttäjän maksimipaino: 120 kg

Takuu

 • 3 vuotta

Lisätiedot

Käyttökohde

Jalusta

,

Materiaali

, ,

Ominaisuus

,

Verhoilu