TreCe Kite Mini kierrätysastia seinälle

Kompaktin kokoinen pikkuveli

Kite Mini on täydellinen seinäkiinnitteinen roska-astia sijoitettavaksi hotellihuoneeseen, pienempiin kokoushuoneisiin, kylpyhuoneisiin tai mihin vaan missä tarvitaan kompaktin kokoista roska-astiaa. Kite on saanut sekä nimensä että ulkonäkönsä leijan geometrisesta muodosta. Suorat kulmat antavat rohkean ja jännittävän ilmeen samalla kun ne sopivat hyvin huoneeseen ja sen muotoihin.

Ainutlaatuisen muotoilunsa ja sen erilaisten kulmien (60 °, 90 ° ja 120 °) ansiosta niistä voidaan muodostaa erilaisia roska-astiaryhmiä tarpeiden mukaan. Kite Mini perustuu samaan muotoiluun ja mittasuhteisiin kuin isompi Kite, mutta se on pienennetty versio siitä. Kite Minissä on seinäkiinnike, joten se voidaan sijoittaa seinälle. Yksin tai pareittain vapauttaaksesi lattiatilaa. Rungossa saatavilla 11 vakioväriä, aukkokannessa kolme värivaihtoehtoa kuudella eri symbolilla. Kierrätysastioissa voidaan käyttää 10 litran standardipusseja.

  • Kirjoita vapaamuotoisesti lisätiedot ja toiveet koskien tuotetta

Pyydä tarjous

Kuinka teen tarjouspyynnön?

Voit valita kassalla verkkomaksun tai tarjouspyynnön. Jos ostoskorissa on tuotteita, joita ei voi ostaa verkkokaupan maksutavoilla, on tarjouspyyntö ainoa vaihtoehto.
Toimitusaika: 7-9 viikkoa
Tuotesarja: Kite
Valmistaja: TreCe

Kuvaus

Tuotekuvaus

Harkittu muotoilu ja kiinnitysjärjestelmä helpottaa asennusta

Kite minissä ei ole mitään ylimääräisiä kiinnikkeitä eikä työkaluja tarvita, joten se on helposti koottavissa vain 4 minuutissa. Hyvin harkitun suunnittelun ansiosta sivut napsautetaan toisiinsa ja ovat sitten käyttövalmiita.

Pohja 100% kierrätettyä muovia

Kestävä kehitys on luonnollinen osa Trecen DNA:ta, joka seuraa aina piirustuspöydältä tuotteiden loppukäyttäjiin ja edelleen materiaalien kierrätykseen. Keskeinen tekijä kestävän kehityksen kannalta on uteliaisuus ja avoimuus uusille ratkaisuille, kuten kierrätysmateriaaleille, kiertotalouden suunnittelulle, vähemmän komponentteja jne. Siksi kaikki ylimääräiset komponentit on jätetty pois materiaalin kierrätyksen helpottamiseksi ja pohjan materiaaliksi on valittu 100% kierrätetty ABS -muovi.

Palkittua muotoilua ja kierrätettävyyttä

Annica Domsin suunnittelema, muunneltava kierrätysastia, joka on palkittu Red Dot Design Award 2012 – ja German Design Award 2020 -palkinnolla innovatiivisesta muotoilustaan. Runko on valmistettu iskunkestävästä jauhemaalatusta teräslevystä, joka koostuu 20% kierrätetyistä materiaaleista ja on saatavana kaikissa RAL-väreissä (11 vakioväriä). Rungon teräs on 100% kierrätettävää.

Modulaarinen kierrätysastia erilaisiin kokoonpanoihin. Sisältää kuusi eri aukkokansiversiota, joissa on printatut symbolit eri jätteille. Iso aukkokansi on valmistettu ympäristöystävällisestä tyhjiömuovatulla kalvolla pinnoitetusta MDF:stä. Kierrätysastioissa voidaan käyttää 10 litran standardipusseja.

Tuotetiedot

  • Koko: leveys 25 cm, syvyys 24,5 cm, korkeus 35,5 cm
  • Materiaali: iskunkestävä jauhemaalattu teräslevy
  • 11 standardivärivaihtoehtoa kahdessa hintaryhmäsä: White, Warm Grey, Anthracite (HR1)
    Brilliant blue, Pearl white, Olive, Forest green, Chocolate, Saffron, Old pink, Wine red (HR2)
  • Saatavana myös kaikissa RAL-väreissä
  • Iso aukkokansi kuudella eri symboleilla
  • Aukkokansi tyhjiömuovattu kalvolla pinnoitettu MDF, kolme väriä: White, Anthracite, Olive
  • 10 litran standardipussien kanssa yhteensopiva

Lisätiedot

Käyttökohde

, ,

Materiaali

, , ,

Pinta