Softline Noomi String nojatuoli

Noomi-nojatuoli on saanut inspiraationsa klassisesta skandinaavisesta muotoiluperinteestä ja kaikista muista klassisten tuolien ominaisuuksista, jotka ovat ajattomia mutta silti edelleen täysin moderneja. Skandinaavisen muotoiluperinteen mukaan fraasi ”muoto seuraa tarkoitusta” on edelleen tärkeä huonekaluteollisuutemme historiassa ja tulevaisuudessa.

Noomi on uskollinen perinteille pelkistetyllä muotoilullaan, mutta samalla sillä on yksilöllinen muotokieli, joka noudattelee ihmiskehon ääriviivoja kaarevasta pohjasta aina tukevaan selkänojaan asti. Kaareva, orgaaninen muoto pitää sisällään paljon perinteistä käsityötä pehmustuksen ja verhoilun osalta.

Noomi antaa hyvän ristiseläntuen. Istuimen selkänojan kulma on tarkkaan mietitty ja leveillä käsinojilla on mukavat lepuuttaa käsiä. Sen avoin ja kutsuva ilme mahdollistaa monenlaiset asennot tuolissa ja sen yksinkertainen muotoilu tekee siitä sopivan kaikenlaisiin tarkoituksiin; yksityisiin ja julkisiin tiloihin. Tuoli, joka huokuu mukavuutta ja lepoa.

Noomi tuo historian havinaa tähän päivään – yksinkertaisella, pehmeällä ja nykyaikaisella tavalla.

Tuotetiedot:

  • Mitat: L 84, S 76, K 90 cm
  • Istumakorkeus: 41/45 cm
  • Irroitettava / vaihdettava päällinen

Kysy lisää eri kangasvaihtoehdoista.

Katso myös muut Noomi-sarjan tuotteet.

  • Kirjoita vapaamuotoisesti lisätiedot ja toiveet koskien tuotetta

Pyydä tarjous

Kuinka teen tarjouspyynnön?

Voit valita kassalla verkkomaksun tai tarjouspyynnön. Jos ostoskorissa on tuotteita, joita ei voi ostaa verkkokaupan maksutavoilla, on tarjouspyyntö ainoa vaihtoehto.
Toimitusaika: 7-9 viikkoa
Tuotesarja:
Valmistaja: Softline

Lisätiedot

Käyttökohde