Pedrali Malmö 295/299 nojatuoli

Malmö -sarja on saanut inspiraationsa Skandinaavisesta järvimaisemasta. Kotoisa puumateriaali luo lämpöä ja mukavuutta kaikkiin tiloihin. Sarjan nojatuolit sopivat esimerkiksi odotus- ja aulatiloihin tai kahviloihin.

 

Materiaalit: runko saarnia, istuinosa vaneria.

Useita värivaihtoehtoja, katso värimallit sivun alaosasta

 

Kaksi kokoa:

 

  • 295: korkeus 70 cm, leveys 72 cm, syvyys 60 cm, istuinkorkeus 41 cm, paino 8 kg
  • 299: korkeus 83 cm, leveys 72 cm, syvyys 68 cm, istuinkorkeus 41 cm, paino 8,5 kg

    Kirjoita vapaamuotoisesti lisätiedot ja toiveet koskien tuotetta

Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,
Tuotesarja: Malmö
Valmistaja: Pedrali

Malmö -sarjan suunnittelijat Michele Cazzaniga, Simone Mandelli ja Antonio Pagliarulo ovat kaikki teollisia muotoilijoita Milanon Politecnico yliopistosta. Näillä suunnittelijoilla on paljon eri yhteistyökumppaneita monilla tuotesuunnittelun aloilla. He ovat myös olleet mukana perustamassa Collectivo-verkostoa, joka työ yhteen eri alojen suunnittelijoita uusien ratkaisujen löytämiseksi monilla tuotesektoreilla.

Värimallit

Valmistaja

Vuonna 1963 perustettu italialainen Pedrali pyrkii luomaan ajattomia ja kestäviä tuotteita. Pedralin tuotteissa on kiinnitetty erityistä huomiota käytettyihin materiaaleihin, raakamateriaalien kulutukseen, resurssien käyttöön, jätehuoltoon ja päästöjen vähentämiseen.

Kaikki tuotteet on suunniteltu helposti kierrätettäviksi. Pedralin sitoutuminen korkeaan laatuun ja ympäristöystävällisyyteen näkyy muun muassa siinä, että he käyttävät puuta vain sertifioiduista metsistä. Lisäksi vuodesta 2017 Pedrali on käyttänyt vain luonnollisia, kasveista johdettuja vesiliukoisia maaleja, joiden tekemiseen kuluu vähemmän energiaa, ja jotka vähentävät CO2 päästöjä. Tuloksena on terveellisempi ja turvallisempi työskentely-ympäristö, sillä nämä maalit ovat palamattomia ja myrkyttömiä.