Pedrali Gossip 620 tuoli

Kaunis ja kestävä teknopolymeerituoli jossa yhdistyy muovinkäytön uusin teknologia ja houkutteleva muotoilu.

Soveltuu ulkokäyttöön.

Mitat: korkeus 82 cm, leveys 59 cm, syvyys 56 cm, istuinkorkeus 46 cm, paino 5 kg.

Pinoutuva, max 6 kpl.

 

Värivaihtoehdot:

 

  • AM – meripihka
  • BI – valkoinen
  • FU – harmaa
  • NE – musta
  • TR – läpinäkyvä
  • Kirjoita vapaamuotoisesti lisätiedot ja toiveet koskien tuotetta

Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , ,
Valmistaja: Pedrali

Gossip tuolin suunnittelijat Claudio Dondoli ja Marco Pocci ovat kotoisin Sienan kaupungista, missä heidän kuuluisa ”Archivolto” -studionsa sai alkunsa. Donoli ja Pocci pyrkivät käyttämään innovatiivisia materiaaleja ja menetelmiä saadakseen tuotteilleen parhaan hinta-laatusuhteen.

Värimallit

Valmistaja

Vuonna 1963 perustettu italialainen Pedrali pyrkii luomaan ajattomia ja kestäviä tuotteita. Pedralin tuotteissa on kiinnitetty erityistä huomiota käytettyihin materiaaleihin, raakamateriaalien kulutukseen, resurssien käyttöön, jätehuoltoon ja päästöjen vähentämiseen.

Kaikki tuotteet on suunniteltu helposti kierrätettäviksi. Pedralin sitoutuminen korkeaan laatuun ja ympäristöystävällisyyteen näkyy muun muassa siinä, että he käyttävät puuta vain sertifioiduista metsistä. Lisäksi vuodesta 2017 Pedrali on käyttänyt vain luonnollisia, kasveista johdettuja vesiliukoisia maaleja, joiden tekemiseen kuluu vähemmän energiaa, ja jotka vähentävät CO2 päästöjä. Tuloksena on terveellisempi ja turvallisempi työskentely-ympäristö, sillä nämä maalit ovat palamattomia ja myrkyttömiä.