Pedrali Flag 5145 pystynaulakko

Vapaasti lattialla seisova naulakko.

 

  • mitat: korkeus 173 cm,  jalustan halkaisija 40 cm, yläosan halkaisija 35 cm.
  • kapasiteetti: 10 koukkua
  • värivaihtoehdot: musta, punainen, teräs ja valkoinen

 

    • 0 €
  • Kirjoita vapaamuotoisesti lisätiedot ja toiveet koskien tuotetta

Osastot: , ,
Designer: Pio & Tito Toso
Tuotesarja: Flag
Valmistaja: Pedrali

Flag on täydellinen synteesi muotoa jo toiminnallisuutta. Erilaisten elementtien harmoninen yhdistelmä tekee tästä pystynaulakosta yhtenäiseltä näyttävän. Naulakon kauniit linjat on luotu liittämällä polypropeenikoukut saumattomasti kantavaan terästankoon. Flag on kaluste, joka sopii kaikkiin ympäristöihin julkisista tiloista koteihin. Puhdas muotoilu ja mahdollisuudet asetella sen viisi haaraa eri asentoihin tekee siitä muunneltavan ja monikäyttöisen.

Flag-naulakoiden suunnittelijat, venetsialaiset veljekset Pio ja Tito Toso valmistuivat arkkitehdeiksi vuonna 1998. Veljekset ovat työskennelleet monissa rakennusprojekteissa ja osallistuneet moniin kansainvälisiin suunnittelukilpailuihin. He tekevät myös paljon yhteistyötä eri sisutusalan yritysten kanssa.

Valmistaja

Vuonna 1963 perustettu italialainen Pedrali pyrkii luomaan ajattomia ja kestäviä tuotteita. Pedralin tuotteissa on kiinnitetty erityistä huomiota käytettyihin materiaaleihin, raakamateriaalien kulutukseen, resurssien käyttöön, jätehuoltoon ja päästöjen vähentämiseen.

Kaikki tuotteet on suunniteltu helposti kierrätettäviksi. Pedralin sitoutuminen korkeaan laatuun ja ympäristöystävällisyyteen näkyy muun muassa siinä, että he käyttävät puuta vain sertifioiduista metsistä. Lisäksi vuodesta 2017 Pedrali on käyttänyt vain luonnollisia, kasveista johdettuja vesiliukoisia maaleja, joiden tekemiseen kuluu vähemmän energiaa, ja jotka vähentävät CO2 päästöjä. Tuloksena on terveellisempi ja turvallisempi työskentely-ympäristö, sillä nämä maalit ovat palamattomia ja myrkyttömiä.