Normann Copenhagen Tap Stool jakkara (musta)

Tap Stool jakkarassa on kolme taivutettua jalkaa ja pyöreä istuin. Me kaikki tunnemme sen hyvin; kolmijalkaisten jakkaroiden arkkityypin. Lähes jokaisella on ollut siitä jonkinlainen versio kotonaan jossain vaiheessa elämässään ja usein olemme pitäneet sitä itsestäänselvyytenä. Tap Stool-jakkaraa voi käyttää ylimääräisenä istuimena tai vaikkapa väsyneiden jalkojen lepuuttamiseen.

220,00 

Kuinka teen tarjouspyynnön?

Voit valita kassalla verkkomaksun tai tarjouspyynnön. Jos ostoskorissa on tuotteita, joita ei voi ostaa verkkokaupan maksutavoilla, on tarjouspyyntö ainoa vaihtoehto.
Toimitusaika: 2-4 viikkoa
Osastot: ,
Tuotesarja: Tap
Valmistaja: Normann Copenhagen
Osastot: ,

Kuvaus

Tuotekuvaus

Tap Stool jakkarassa on kolme taivutettua jalkaa ja pyöreä istuin. Me kaikki tunnemme sen hyvin; kolmijalkaisten jakkaroiden arkkityypin. Lähes jokaisella on ollut siitä jonkinlainen versio kotonaan jossain vaiheessa elämässään ja usein olemme pitäneet sitä itsestäänselvyytenä.

Juuri näin yksinkertaisen asian uudelleen ajattelu oli Normann Copenhagenin Tap Stool-jakkaran lähtökohtana. Istuimeen on käytetty kylmävalettua polyuretaanivaahtoa, jolla on kumin tavoin joustava ja tiivis pinta. Tämä tekee tuolista likaa hylkivän, kestävän ja helposti puhdistettavan. Muottiin valettu istuin takaa hyvän istumismukavuuden ja antaa tuolille saman lämmöntunteen kuin pehmustetuissa huonekaluissa. Tap Stool-jakkaraa voi käyttää ylimääräisenä istuimena tai vaikkapa väsyneiden jalkojen lepuuttamiseen.

Tuotetiedot

Tuotetiedot:

  • Mitat: Ø 35 cm, leveys 41 cm, korkeus 43 cm
  • Paino: 2,5 kg
  • Istuimen materiaali: kylmävalettu PU-vaahto (musta)
  • Jalat: muotopuriste, tammi (musta)
  • Toimitetaan osina

Lisätiedot

Paino 2,8 kg (kilogramma)
Mitat 47 × 6 × 42,5 cm (senttimetri)
Materiaali

,