Normann Copenhagen Studio Chair tuoli

Monikäyttöinen Studio-tuolisarja on suunniteltu käytettäväksi sekä yksityisissä että julkisissa tiloissa. Tuotesarja koostuu tuolista, käsinojallisesta tuolista ja baarituolista kahdessa eri korkeudessa. Kaikki mallit ovat pinottavissa, joten valikoima soveltuu hyvin mm. ravintoloihin ja oppilaitoksiin, joissa tarvitaan muunneltavia alueita. Teräsrunko muodostaa tuolin sivuille kahvat, jotka helpottavat tuolien siirtelyä paikasta toiseen.

Tuolia on saatavilla myös etuosa verhoiltuna, sekä kokoverhoiltuna.

340,00 

Kuinka teen tarjouspyynnön?

Voit valita kassalla verkkomaksun tai tarjouspyynnön. Jos ostoskorissa on tuotteita, joita ei voi ostaa verkkokaupan maksutavoilla, on tarjouspyyntö ainoa vaihtoehto.
Toimitusaika: 2-4 viikkoa
Tuotesarja: Studio
Valmistaja: Normann Copenhagen
Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Tuotekuvaus

Siinä on jotain todella graafista kun ohut teräsrunko kiertää Studio-tuolin istuimen ja selkänojan alapuolella, kehystäen samalla muotopuristetun istuinosan. Jouhevat linjat ja tyhjä tila istuinosan ja putkirungon välissä antavat tuolille silmiinpistävän siluetin. Pelkistetty muotopuristeistuimesta ja putkirungosta koostuva rakenne antaa viitteitä vanhoihin ranskalaisiin tehdastuoleihin, mikä antaa Studio-tuoleille teollisen fiiliksen. Tuolin muotoilu houkuttelee puoleensa ja loistaa samalla puhtaalla yksinkertaisuudellaan.

Tuotetiedot

  • Mitat: leveys 60 cm, syvyys 57,5 cm, korkeus 81 cm
  • Istumakorkeus: 44 cm
  • Paino: 5,3 kg
  • Istuimen materiaali: maalattu tai lakattu muotopuriste (tammi)
    5 väriä: Black, Brown, Green, Light Grey ja Oak
  • Jalkojen/rungon materiaali: pulverimaalattu teräsputki (musta)
  • Pinottava

Lisätiedot

Paino 7,9 kg (kilogramma)
Mitat 65 × 60 × 92 cm (senttimetri)