Normann Copenhagen Pine Table Large sohvapöytä

Normann Copenhagenin pohjoismaisen maanläheinen ja avant-gardistinen Pine pöytämallisto on valmistettu massiivimännystä. Männyn valinta materiaaliksi antaa pöydän designille miellyttävän luonnonmukaisen tuntuman hyvin erottuvine syykuvioineen. Pine on saatavilla luonnollisessa muodossaan tai petsattuna, jonka läpi puun syykuvion kuultavat selkeästi.

840,00 

Kuinka teen tarjouspyynnön?

Voit valita kassalla verkkomaksun tai tarjouspyynnön. Jos ostoskorissa on tuotteita, joita ei voi ostaa verkkokaupan maksutavoilla, on tarjouspyyntö ainoa vaihtoehto.
Toimitusaika: 2-4 viikkoa
Tuotesarja: Pine
Valmistaja: Normann Copenhagen

Kuvaus

Tuotekuvaus

Pinen laajan, kahdeksankulmaisen jalkansa ansiosta se tuoda näyttävyyttä mihin tahansa huoneeseen. Sen tukeva runko antaa kontrastia kevyelle pyöreäreunaiselle pöydänkannelle, jonka pienen reunuksen ansiosta astiat eivät pääse tipahtamaan pöydältä. Pine on saatavilla luonnollisessa muodossaan tai petsattuna, jonka läpi puun syykuvion kuultavat selkeästi.

”Huonekalusuunnittelussa mänty on ollut unohdettu puulaji jo jonkin aikaa. Se on sääli, sillä männyssä on paljon hyviä ominaisuuksia. Minulle puun kasvurenkaat ja luonteenomaiset oksakohdat edustavat pohjoismaista sielua ja lämpöä. Kaiken lisäksi on todella järkevää käyttää materiaalia, jota löytyy läheltä suurina määrinä. ” Suunnittelija Simon Legald selittää.

Tuotetiedot

  • Mitat: Ø 65 cm, korkeus 44,5 cm
  • Paino: 13 kg
  • Materiaali: mänty
  • Pintäkäsittely: lakattu, petsattu
    viisi eri väriä: Dark Blue, Dark Grey, Light Green, Rose ja Pine (luonnonvärinen)

Lisätiedot

Paino 18,8 kg (kilogramma)
Mitat 69 × 69 × 70 cm (senttimetri)
Käyttökohde

Jalusta

Materiaali

Pinta

,