Normann Copenhagen Herit Armchair tuoli (smoked)

Tanskalaiset designperinteet ovat jättäneet oman leimansa Simon Legaldin tuolisarjalle; Heritille, jolla on varsin lyhyt perintö. Tanskalaista ​​huonekaluhistoriaa kuvaava yksinkertainen ja rehellinen tyyli antaa tuolisarjalle nostagisen vaikutelman. Mutta Herit ei nojaa pelkästään menneisyyteen vaan katsoo rohkeasti eteenpäin. Innovatiiviset tuotantomenetelmät, uudet materiaaliyhdistelmät ja ajaton muotoilu antavat tuolille omalaatuisen luonteen.

Herit kuvastaa Simon Legaldin rakkautta klassiseen tanskalaiseen huonekaluteollisuuteen, mutta samalla halusta suunnitella monipuolinen ja vahva tuoli, joka yhdistää Tanskan muotoilun eri aikakaudet. Tuoli, jossa tammi ja muovi sulautuvat luontevasti yhteen, tekevät siitä kestävän, huoltoystävällisen ja helposti lähestyttävän. Kaarevat muodot eivät ole missään tapauksessa sattumaa; ne on suunniteltu seuraamaan kehon muotoa ja antamaan kunnollisen tuen istuma-asennossa. Herit on tuoli, jonka todellinen kauneus paljastuu, kun liikut sen ympärillä ja tarkkailet sen muotojen moninaisuutta.

Toistensa kanssa tasapainossa olevat materiaalit täydentävät tuolin nykyaikaisen ja aikaa kestävän muotoilun. Perinteitä ja uutta ajattelua yhdistelevä Herit on aikamme hybridi, jonka muotokieli kestää aikojen ja tyylien muuttuessa. Olipa sitten kyseessä klassista, modernia tai post-modernia tyyliä edustava tila, Herit ottaa niissä paikkansa luonnollisella ja hienovaraisella tavalla.

Tuotetiedot:

  • Mitat: L 60 cm, S 51 cm, K 81,5 cm
  • Istumakorkeus: 45 cm
  • Paino: 7 kg
  • Istuimen materiaali: polypropeeni
    (vaahtomuovi ydin)
  • Useita eri värivaihtoehtoja
  • Jalkojen materiaali: tammi (smoked)

Katso myös muut Herit-sarjan tuotteet

  • Kirjoita vapaamuotoisesti lisätiedot ja toiveet koskien tuotetta

Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,
Designer: Simon Legald
Tuotesarja: Herit
Valmistaja: Normann Copenhagen