Nordgröna Convex Circle akustinen jäkälä seinäpaneeli

Nordgröna Convex on korkealuokkainen ääntä vaimentava akustiikkapaneeli, joka on valmistettu luonnollisesta, käsin poimitusta skandinaavisesta jäkälästä. Paneelin kupera muoto erottuu edukseen ja jäkäläpinnoite mahdollistaa ääniaaltojen imeytymisen useista suunnista.

Paneeli säilyttää värinsä, se on palonkestävä, imee ja vapauttaa kosteuden pysyäkseen pehmeänä ja on täysin huoltovapaa. Kuten muutkin Nordgröna jäkälä akustiikkapaneelit, myös Convex on valmistettu luonnollisesti käsityönä Ruotsissa.

Jokaisen Convex seinäpaneelin taustalevyn keskellä on avaimenreiän muotoinen ripustusaukko. Mukana tulevilla kiinnitystarvikkeilla paneelit voidaan kiinnittää tavallisimpiin seinämateriaaleihin. Katosta riiputettavaan malliin kiinnitystarvikkeet on saatavilla erikseen.

Tuotetiedot:

 • Valmistettu luonnonmukaisesta jäkälästä
 • Jäkälä vastuullisesti käsinpoimittu luonnosta
 • Akustiikkapaneelin pohjan materiaali: MDF
 • Huippuluokan akustiset ominaisuudet
 • ISO 9001/14001 sertifioitu
 • Paloturvallinen, A-luokka (ASTM-E 84)
 • Kuiva ilmankosteuden ollessa alle 40 %
 • Pehmeä ilmankosteuden ollessa yli 40 %
 • Puhdistaa ilmaa imemällä ja vapauttamalla ilmankosteutta
 • Allergiavapaa (ei sisällä allergiaa aiheuttavia aineita)
 • Huoltovapaa (ei vaadi auringonvaloa, kastelua tai leikkaamista)

Kolme eri kokoa:

Circle 30 (Ø 30 cm, paksuus 10 cm, paino 2,3 kg)
Circle 45 (Ø 45 cm, paksuus 11 cm, paino 4,5 kg)
Circle 60 (Ø 60 cm, paksuus 12 cm, paino 8 kg)

Katso myös muut Convex-sarjan tuotteet

  Kirjoita vapaamuotoisesti lisätiedot ja toiveet koskien tuotetta

Pyydä tarjous

Kuinka teen tarjouspyynnön?

Voit valita kassalla verkkomaksun tai tarjouspyynnön. Jos ostoskorissa on tuotteita, joita ei voi ostaa verkkokaupan maksutavoilla, on tarjouspyyntö ainoa vaihtoehto.
Toimitusaika: 4-6 viikkoa
Tuotesarja:
Valmistaja: Nordgröna

Kuvaus

Korkea jälkikaiunta-aika on yleisimpiä akustisia ongelmia sisustussuunnittelijoiden ja arkkitehtien keskuudessa. Moderni arkkitehtuuri suosii suorakulmaisia tiloja sekä kovia ja tasaisia pintoja, jotka voivat aiheuttaa liiallisia jälkikaiunta-aikoja ja haitallisia kaikuja.

Yhteistyössä Lundin yliopiston insinööritieteiden tiedekunnan (LTH) kanssa Nordgröna on kehittänyt erittäin tehokkaan ääntä vaimentavan akustisen paneelin, joka absorboi ääntä jopa kaksi kertaa niin paljon kuin muiden markkinoilla olevien paneelien keskiarvo samankokoisten ja -paksuisten tuotteiden osalta.

Keskeisimpiä etuja ovat jäkälän poikkeuksellisen suuri pinta-ala sen sienimäisen rakenteen ansiosta. Paneelin pyöristyt kulmat mahdollistavat äänenvaimennuksen joka kulmasta ja jäykkä puupohja, joka heijastaa jäljellä olevaa suurtaajuista ääntä takaisin materiaaliin.