Narbutas Twist&Sit Soft korkeaselkäinen nojatuoli teräsputkijaloilla

Enemmän aikaa pohdiskeluun, rentoutumiseen tai kommunikointiin kollegoiden kanssa

Twist & Sit Soft nojatuolit ilmeikkäällä muotoilullaan ovat kutsu pysähtymään ja pitämään tauko keskellä kiireistä työpäivää. Näiden nojatuolien avulla luot kodikkaan tunnelman ja rentouttavan tunteen toimistoosi. Nojatuolit ovat saatavissa eri kokoisina matalalla tai korkeallla selkänojalla ja erilaisilla jalkavaihtoehdoilla. Voit siirtyä sujuvasti keskittymistä vaativista yksittäisistä tehtävistä, tiimikokouksiin tai uusimpien uutisten jakamiseen kollegoidesi kanssa kahvitauolla.

Twist & Sit malliston innoittamana

Yhteistyössä tanskalaisen muotoiluduo Christina Strandin ja Niels Hvassin kanssa syntynyt kansainvälisesti tunnustettu Red Dot -palkinnon saanut Twist & Sit-mallisto toimi inspiraation lähteenä uudelle tuotelinjalle, jossa on haluttu säilyttää malliston ikoniset muotoiluominaisuudet. Twist & Sit Soft on ihanteellinen valinta niille, jotka haluavat pehmeämpiä ja mukavampia istuinkalusteita. Yhtenäisen muotoilunsa ansiosta nojatuolit ja sohvat sopivat täydellisesti yhteen, auttaen luomaan yhtenäisen tyylin ja taaten niille samalla laajemmat käyttömahdollisuudet.

Poikkeuksellista designia

Tyylikkäästi pyöristetyt muodot ja selkeä selkänojan ala- ja yläosan välinen yhteys luovat ilmeikkään ja helposti tunnistettavan ilmeen. Täydellinen tyyli on saavutettu ommeltujen yksityiskohtien ansiosta, jotka kulkevat jouhevasti tuolin reunoilla.

Täydellistä mukavuutta

Twist & Sit Soft nojatuolit takaavat mukavan istumiskokemuksen sen polyuretaanipehmusteen paksuuden ansiosta. Sen lisäksi, että selkänojan muotoilu korostaa istuimen visuaalisesti erottuvaa muotoilua, sillä on myös tärkeä tehtävä, koska selkänojan sisäänpäin upotettu alaosa mukautuu hienovaraisesti selkärangan luonnollisiin muotoihin ja saa käyttäjän tuntemaan olonsa mukavaksi. Sivuissa olevat aukot ilmastoivat ja helpottavat nojatuolin siirtelyä paikasta toiseen. Korkeaselkänojaisella nojatuolilla saavutat yksityisyyttä toimistotilassa, koska sen korkea selkänoja toimii esteenä, joka suojaa käyttäjää taustamelulta ja tarjoaa akustista mukavuutta.

Nojatuolit ja sohvat monenlaisiin toimistotiloihin

Twist & Sit Soft -mallistossa on erilaisia istuimia, joita on saatavana erikokoisina aina yhden istuttavista nojatuoleista kahden tai kolmen istuttaviin sohviin. Laaja valikoima vaihtoehtoja sopii kaikkiin pieniin tai suuriin, avoimiin tai yksityisiin toimistoihin. Istuimet ovat helposti tarpeen mukaan muokattavissa ja sopivat erinomaisesti toimistojen vastaanottoon, lounge-tiloihin, neuvottelutiloihin tai rentoihin työskentelytiloihin.

Suunniteltu työntekijöiden erilaisiin tarpeisiin

Kahdessa eri korkeudessa saatavilla olevat selkänojat on suunniteltu vastaamaan työntekijöiden erilaisiin tarpeisiin toimistossa. Matala selkänojaiset nojatuolit ja sohvat ovat ihanteellisia toimistojen vastaanottoalueille, avoimiin rentoutumistiloihin, lounge-alueille tai kahviloihin. Korkea selkänojaiset nojatuolit ja sohvat ovat kätevä ratkaisu työntekijöille, jotka tarvitsevat yksityisen tilan itselleen, johon he voivat paeta meluisasta toimistoympäristöstä ja rentoutua tai keskittyä yksityisyyttä vaativiin tehtäviin. Niitä voidaan käyttää myös tilanjakajina toimistotilojen visuaaliseen erottamiseen.

Monipuolisia väriyhdistelmiä

Twist & Sit Soft tarjoaa laajan valikoiman kangas- ja keinonahkaisia verhoiluvaihtoehtoja, joiden avulla voit valita toimistosi sisustukseen tyylikkäimmät yksi- tai kaksiväriset istuimet. Luo toimistoosi haluamasi tyyli klassisilla tai hillityillä väreillä, maanläheisillä sävyillä tai elävämmillä ja huomiota herättävillä väriyhdistelmillä.

Käytännöllisiä lisävarusteita

Korkea selkänojaisiin nojatuoleihin on saatavilla lisävarusteita, jotka antavat niille erittäin hyödyllisiä ja toiminnallisia ominaisuuksia.

Pyöreää puunuppia voidaan käyttää kätevästi henkilökohtaisten tavaroiden (takkien, reppujen ja käsilaukkujen) ripustamiseen. Lakattu massiivipuinen saarnista valmistettu ripustusnuppi on ihanteellinen niille, jotka arvostavat aitoja materiaaleja. Nuppi on saatavilla luonnonvärisenä tai mustaksi petsattuna. Kääntyvä apupöytä on käytännöllinen ratkaisu niille, jotka haluavat yhdistää työn ja rentoutumisen. Vasemman- tai oikeankätinen kansi tarjoaa kätevän tason kannettavalle tietokoneelle, kahvikupille tai kirjalle.

Tuotetiedot:

 • Mitat: L 805 / S 785 / K 1280 mm
 • Istumakorkeus: 390 mm
 • Teräsputkijalkainen tuoli
 • Teräksinen tukirakenne
 • Istuinosa kylmävalettua polyuretaania
 • Verhoiltavissa sisä- ja ulkopuolelta
  eri väreillä samalla kankaalla
 • Jalat: pulverimaalattu teräsputki (Ø 25 mm)
 • 5 värivaihtoehtoa
 • Jaloissa liukunastat (huopa koville lattioille
  tai muovi pehmeille lattioille)
 • Takuu: 5 vuotta

Lisävarusteet:

Puunuppi

 • Takkien tai laukkujen ripustamiseen
 • Vasemmalle tai oikealle puolelle
 • Mitat: Ø 70 / S 26 mm
 • Materiaali: massiivisaarni
 • Värit: natural tai musta

Kääntyvä pöytätaso

 • Sopii esim. läppärityöskentelyyn
 • Vasemmalle tai oikealle puolelle
 • Mitat: L 295 /S 365 /K 128 mm
 • Korkeus lattiasta: 665 mm
 • Kannen materiaali: vaneri / tammiviilu
 • Rungon materiaali: pulverimaalattu teräs (musta)

Katso myös muut Twist&sit-sarjan tuotteet.

 • Kirjoita vapaamuotoisesti lisätiedot ja toiveet koskien tuotetta

Pyydä tarjous

Kuinka teen tarjouspyynnön?

Voit valita kassalla verkkomaksun tai tarjouspyynnön. Jos ostoskorissa on tuotteita, joita ei voi ostaa verkkokaupan maksutavoilla, on tarjouspyyntö ainoa vaihtoehto.
Toimitusaika: 5-6 viikkoa
Tuotesarja:
Valmistaja: Narbutas

Lisätiedot

Käyttökohde