Narbutas Parthos Acoustic Column Hooks akustinen pylväs / naulakko

Parempaa akustiikkaa vastuullisesti

Antiikin Kreikasta vaikutteita saanut koukuilla varustettu Parthos on tyylikäs ja näyttävä tuote, joka paitsi parantaa tilojen akustiikkaa, tekee myös työympäristöstä toimivamman. Voit käyttää koukkuja vaatteiden, käsilaukkujen tai reppujen ripustamiseen. Kierrätysmateriaaleista valmistettu akustinen pylväs on saatavilla yhdessä koossa ja useilla eri väreillä. Parthos on helppo purkaa osiin, lajitella ja kierrättää uudelleen.

954,00 

Kuinka teen tarjouspyynnön?

Voit valita kassalla verkkomaksun tai tarjouspyynnön. Jos ostoskorissa on tuotteita, joita ei voi ostaa verkkokaupan maksutavoilla, on tarjouspyyntö ainoa vaihtoehto.
Toimitusaika: 5-6 viikkoa
Tuotesarja: Parthos
Valmistaja: Narbutas

Kuvaus

Mitat

 • Halkaisija: Ø 38 cm
 • Korkeus: 160 cm

Tuotekuvaus

Kun pelkkä miellyttävä akustiikka ei riitä

Meluisa työympäristö voi heikentää merkittävästi työn laatua ja työntekijöiden yleistä hyvinvointia. Liian äänieristetty huone voi myös aiheuttaa epämukavuutta. Siksi arkkitehtien ja suunnittelijoiden tulee paitsi päättää toimistotilojen tehokkaasta suunnittelusta ja nykyaikaisten sisätilojen luomisesta, myös akustisen mukavuuden takaamisesta. Parthos-akustiset pylväät ovat yksi ratkaisu, jolla voidaan saavuttaa haluttu akustinen tasapaino eri tiloissa. Mikä parasta, ne eivät vaadi erityisiä kiinnityksiä, mikä antaa sinulle enemmän vapautta ja joustavuutta.

Vahvistetut akustiset ominaisuudet

Akustisia pylväitä suunniteltaessa on mietitty tarkkaan, mitkä materiaalit takaavat hyvän äänenvaimennuksen ja vähentää jälkikaiuntaa. Parthos vaimentaa korkeita-, keski- ja matalataajuisia ääniä. Korkeataajuiset äänet ovat esimerkiksi puheluita, keskitaajuisia ääniä ihmispuhetta ja matalataajuisia ääniä yleensä lämmitys-, ilmanvaihto- ja ilmastointijärjestelmät. Akustiset pylväät on täytetty tuotannon ylijäämä kankailla, joilla on erinomaiset äänenvaimennusominaisuudet. Parthoksen ulkokuori on valmistettu PET-huovasta, joka on huokoista ja parantaa myös näitä ominaisuuksia. Ulkouoren pystysuorat urat parantavat myös akustiikkaa hajottamalla osan ääniaalloista.

Kestävän kehityksen mukaiset materiaalit

Akustisten tuotteiden valmistuksessa käytetään useimmiten vaahtomuovia, mutta Parthokseen on tietoisesti valittu kestävämpi ratkaisu käyttämällä valmistuksesta jäljelle jääneitä kankaiden hukkapaloja, joilla on erinomaiset akustiset ominaisuudet. Akustisten pylväiden ulkokuori on valmistettu PET-huovasta, joka näyttää villalta, mutta on itse asiassa muovia, jonka valmistuksessa on käytetty yli 50 % kierrätettyä muovia. Yhteensä Parthoksessa on käytetty vähintään 32 % kierrätysmateriaaleja (metalli, PET-huopa, tekstiilit). Parthos-akustiset pylväät on helppo purkaa osiin, lajitella ja kierrättää.

Tuotetiedot

 • Ulkokuori: PET-huopa (9 mm), pystysuorilla urilla, yli 50 % kierrätettyä muovia
 • Yläkansi: PET-huopa (9 mm),  yli 50 % kierrätettyä muovia
 • Akustinen täyte: tuotannosta yli jääneet kankaan hukkapalat
  (sekoitus polyesteriä ja puuvillaa)
 • Runko: pulverimaalattu teräsputki (20 x 20 mm)
  ja metallilevy (2 mm) betoni vastapainolla
 • Pohja: melamiinilevy (36 mm) ABS-reunanauhalla (2 mm), musta
 • Korkeussäädettävät jalat (6 kpl), säätöalue 9–14 mm
 • Koukut:  pulverimaalattu teräs, musta (1,5 mm), 6 kpl
 • Koukun koko: 30 x 25 x 120 mm
 • Suositeltu maksimipaino per koukku: 2 kg

Takuu

 • 10 vuotta

Lisätiedot

Käyttökohde

,

Materiaali

,

Ominaisuus

Jalusta

Verhoilu