Narbutas Motion DOA 2K sähköpöytä

Motion pitää sinut liikkeessä!

Motion on sähköinen korkeussäädettävä työpöytäsarja, joka on suunniteltu dynaamiseen työskentelyyn. Säännöllinen asennonmuutos parantaa hyvinvointiasi ja keskittymistäsi, kun taas ergonominen ja hyvin organisoitu työtila herättää positiivisia tunteita. Tuotesarjan pöytiä on saatavana yksittäisinä pöytinä tai penkkipöytinä, jotka on suunniteltu työasemien joustavaan järjestämiseen sekä yksilölliseen tai ryhmätyöhön.

Voit säätää pöydän korkeutta korkeussäätimellä tai Bluetooth-kaukosäätimellä älypuhelimestasi. Valitse henkilökohtainen korkeus miellyttävimmän työskentelyasennon mukaan ja tallenna korkeusasetukset. Linak-sovelluksen avulla voit myös saada muistutuksen istuma-asennon vaihtamisesta seisoma-asentoon.

Neljä erityyppistä korkeussäädintä. Motioniin voi valita erilaisia korkeussäätimiä perusversiosta Up / Down-toiminnolla, muistipaikkalliseen, integroituun Bluetooth- ja LED-valon muistutuksella olevaan korkeussäätimeen, joka edistää aktiivisuuttasi työpaikalla.

Työpöydän läheisyydessä on usein muita kalusteita ja tavaroita. Kun pöydän korkeutta säädetään, voi se vahingossa törmätä esim. laatikostoon. Tämän estämiseksi 3-tasoinen pylväsanturi pysäyttää työpöydän liikkeen automaattisesti, jos se havaitsee esteen. Laitteistopohjainen PIEZO anti-collision törmäyssuoja vähentää materiaalivahinkoja sähköpöydän törmätessä kiinteän esineen kanssa.

Sähköpöydän kotelojalat ovat ihanteelliset kaikille, jotka haluavat enemmän yksityisyyttä. Nämä jalat peittävät visuaalisesti pöydän alla olevan tilan ja antavat sille esteettisen ilmeen.

Tuotetiedot:

 • Pöydän syvyys: 80 cm
 • 3 eri leveyttä: 140, 160 ja 180 cm
 • 2 korkeusäätöaluetta: 70-120 cm tai 65-130 cm
 • Kannen ja kotelojalkojen materiaali: melamiini
 • Kannen ja kotelojalan sivujen värit: Whitened oak, amber oak,
  white, pearl grey, grey wood, cubanit grey, sand ash ja dark walnut
 • Kotelojalan keskiosan värit: black, pearl grey tai white
 • Sähköpöydän rungon värit: black, metallic tai white
 • 2 eri läpivientiaukkoa: mutka-aukko tai läpivientiluukku aukko
 • 4 eri korkeussäädintä

Katso myös muut Motion-sarjan tuotteet.

 • Kirjoita vapaamuotoisesti lisätiedot ja toiveet koskien tuotetta

Pyydä tarjous

Kuinka teen tarjouspyynnön?

Voit valita kassalla verkkomaksun tai tarjouspyynnön. Jos ostoskorissa on tuotteita, joita ei voi ostaa verkkokaupan maksutavoilla, on tarjouspyyntö ainoa vaihtoehto.
Toimitusaika: 5-6 viikkoa
Tuotesarja: Motion
Valmistaja: Narbutas

Lisätiedot

Käyttökohde