Narbutas Moon tuoli kromatut kelkkajalat

Pelkistettyä ja toimivaa muotoilua

Moon tuolien tärkein yhteinen piirre on kevytlinjainen ja minimalistinen siluetti, jonka ansiosta ne sulautuvat täydellisesti modernien tilojen sisustukseen. Yksinkertaisen rakenteensa ansiosta Moon tuolit ovat erittäin toimiva ratkaisu esimerkiksi kokous- ja luentotiloihin. Tuolit ovat pinottavia ja lisävarusteena saatavilla olevalla tuolivaunulla niitä on myös kätevä siirtää pois tieltä kun niille ei ole käyttöä.

173,00 

Kuinka teen tarjouspyynnön?

Voit valita kassalla verkkomaksun tai tarjouspyynnön. Jos ostoskorissa on tuotteita, joita ei voi ostaa verkkokaupan maksutavoilla, on tarjouspyyntö ainoa vaihtoehto.
Toimitusaika: 5-6 viikkoa
Tuotesarja: Moon
Valmistaja: Narbutas

Kuvaus

Mitat

 • Leveys: 50 cm
 • Syvyys: 53 cm
 • Korkeus: 88,5 cm
 • Istumakorkeus: 46 cm

Tuotekuvaus

Neljä eri jalustaa

Moon tuoleihin on saatavilla neljä erilaista jalustaa: perinteinen nelipistejalka, ohut ja tyylikäs kelkkajalka, pyramidiristikko avo-tai umpipyörillä ja korkeussäädettävä ristikkojalka umpipyörillä. Nelipistejaloissa on muoviset liukunastat ja kelkkajaloissa muovi- tai huopatassut, jotka helpottavat tuolin liikuttamista ilman lattiavaurioita. Jalustat ovat saatavilla joko muovisina, kromattuina tai pulverimaalattuina.

Eleetöntä tai erottuvaa

Moon tuolit ovat verhoiltavissa kankaalla, keinonahalla tai aidolla nahalla. Verholukankaiden ja jalkojen värien valinnasta riippuen Moon-tuolit voivat näyttää hyvin harmonisilta ja maanläheisiltä tai rohkeilta ja värikkäiltä, jotka luovat toimiston sisustuksesta eloisan.

Koulutuksiin ja tapahtumiin

Moon tuolit ovat hyvä valinta pienempiin luentotiloihin tai isompiin konferenssitiloihin. Ne on helppo järjestellä riveihin rivikytkentäliittimillä. Moon tuolit ovat myös erittäin kompakteja ja helposti pinottavia (jopa 5 tuolia), joten kun koulutus on ohi, voit säilyttää tuoleja pienemmässä tilassa ja säästää samalla lattiapinta-alaa. Käsinojallisiin tuoleihin on myös saatavilla taittuva kirjoitustaso.

Tuotetiedot

 • Istuinosa: muotopuriste/vaneri, vaahtomuovipehmusteella
  (tiheys HR5050 – 48-51 kg/m3), verhoiltu kankaalla tai nahalla
 • Verhoilukankaat: Berta, Bondai, Era, Step & Step Melange, Xtreme Plus,
  Leather Look RNN, Velito, Synergy, Cyber, Genuine leather DNN
 • Jalat: kromattu terästanko (Ø 11 mm)
 • Jalkatassut: muovitassut pehmeälle lattialle (musta tai valkoinen)
  tai muovitassut huovalla (musta tai valkoinen) kovalle lattialle
 • Pinottava (5 kpl)

Lisävarusteet

Narbutas ZUZ001 tuolivaunu

Takuu

 • 10 vuotta

Lisätiedot

Käyttökohde

, , ,

Jalusta

Materiaali

, , , ,

Pinta

Verhoilu

Ominaisuus