Narbutas Arcipelago korkea kaareva sohva

Arcipelago – modulaarinen oleskelutilojen istuinratkaisu, jossa on loputtomat mahdollisuudet. Palkittu i-NOVO Awards 2016 -kilpailun Design-kategoriassa.

Tuotetiedot:

  • Mitat: korkeus 138 cm, istuinkorkeus 42 cm, leveys 303 cm
  • Jalat: metallia tai puuta, valittavissa
  • Verhoilu: istuin- ja selkänojan verhoilukangas ja väri valittavissa erikseen

Voit valita ensin verhoilun, ja sen jälkeen värin.

Syvyys:

  • 4-istuttava 159,5 cm
  • 10-istuttava 351,5 cm

Arcipelago-järjestelmään on saatavilla lisävarusteita, jotka on mietitty vastaamaan käyttäjän tarpeisiin. Valittavanasi on istuinosan väliin tuleva pöytä sähköpistokkeilla tai ilman, liikuteltava pöytä tai käsinoja sähköpistokkeilla. Lisävarusteet ovat käteviä, vaikkapa halutessasi käyttää tai ladata älylaitteitasi. Aika jonka käytät odottamiseen, tapaamiseen tai mobiilityöskentelyyn voi olla mukavaa ja tuottavaa.

Vieraile lähimmässä showroomissamme tai pyydä lisätietoja toiveidesi mukaisesta kokonaisuudesta tai lisävarusteista.

    Kirjoita vapaamuotoisesti lisätiedot ja toiveet koskien tuotetta

Osastot: ,
Valmistaja: Narbutas

Luo moderneja ja toiminnallisia toimistoja tai julkisia tiloja Arcipelagon avulla. Arcipelago sopii erilaisiin ja erikoikoisiin tiloihin kolmen eri korkeusvaihtoehtonsa ja muunneltavuutensa ansiosta. Korkeaselkäinen vaihtoehto tarjoaa enemmän yksityisyyttä ja akustista mukavuutta.

Kankaiden, värien ja yhdistelymahdollisuuksien valikoima auttaa sinua valitsemaan toimistosi tunnelman. Istuimen ja selkänojan pehmusteet voidaan helposti vaihtaa. Valitse valmiiksi mitoitetuista ratkaisuista tai luo oma yksilöllinen yhdistelmäsi modulaarisista elementeistä. Modulaariset yhdistelmät ovat helppoja asentaa, purkaa ja uudelleenasentaa.

Värimallit