Interstuhl Silver 854S pyöreä neuvottelupöytä

Ikonisten Silver tuolien kaveri!

Jotkut tarinat on helppo kertoa nopeasti, Silverin tarinaa ei. Jo sen lanseeraamisesta asti kymmenen vuoden ajan Silver on ollut huikea menestystarina! Supersuosittujen Silver tuolien kaveriksi sopii hyvin samaan tyyliin suunnitellut yhteensopivat neuvottelupöydät neljässä eri koossa.

Hienostuneet materiaalit ja laadukkaat ominaisuudet

Silverin muotoilu on aistillinen, mutta samaan aikaan hyvin muodollinen. Hienostuneet materiaalit antavat sille ylellisen ilmeen. Pelkistetty ja elegantti alumiininen rungon ja jalustan design sekä lasikansi tai muut kansivaihtoehdot takaavat yhteensopivuuden muiden Silver-tuoteperheen tuotteiden kanssa.

Monta käyttötarkoitusta useisiin tiloihin

Silver-tuoteperheeseen kuuluu useita eri käyttötarkoituksiin soveltuvia eri korkuisilla selkänojilla varustettuja tuoleja, kuten johtajatuoli, työtuoli, neuvottelutuoli, asiakastuoli, nojatuoli ja jakkara tai rahi. Tuoteperhettä voi täydentää myös saman muotokielen omaavilla säilytyskalusteilla ja pöydillä.

Silver on tarkoitettu soveltumaan kaikkiin julkisiin ja yksityisiin tiloihin. Sitä voidaan käyttää toimistoissa, neuvottelutiloissa, auloissa, loungealueilla, odotustiloissa, hotellihuoneissa tai kotikonttorilla.

Silver goes to Hollywood

James Bond elokuvat “Dr. No ”ja” Goldfinger ”- aina” Casino Royaleen ”asti 45 vuotta myöhemmin ovat olleet aina tunnettuja trendikkäistä lavastuksista. Bond-elokuvat ovat aina heijastaneet ja tuoneet esille parasta nykyaikaista sisustusta ja muotoilua ja “Quantum of Solace” ei tee poikkeusta tähän. Vuonna 2008 julkaistussa Quantum of Solace -elokuvassa M itse istuu Interstuhlin Silver 262S työtuolilla uudessa toimistossaan. Pöydän toisella puolella on kaksi tyhjää Silver 101S asiakastuolia.

Ainutlaatuinen ja huomiota herättävä Hadi Teheranin suunnittelema Silver-tuoteperhe on voittanut lukuisia muotoilupalkintoja. Kuten Interstuhl Ltd:n toimitusjohtaja Martin Long kertoo ”Silver on kaunis, erottuva ja ylellinen tuotesarja, ja olemme olleet onnekkaita, että se on vedonnut lavastajiin ja sisustussuunnittelijoihin niin, että Silver-tuolit on haluttu mukaan viimeisimpään James Bond -elokuvaan”.

Mitat:

 • Kokonaismitat: Ø 150 x K 74 cm

Muut tiedot:

 • Jalat/runko: harjattu, hiekkapuhallettu tai maalattu alumiini
 • Jalkatassuissa kovat muoviset liukunastat pehmeille lattioille
 • Kannen kannattimien välissä silikonirenkaat
 • Pöydänkannet: 7 kansivaihtoehtoa
 • Kannen paksuus: temperoitu kirkas turvalasi (12 mm),
  muut kansivaihtoehdot (26 mm) / reuna viistetty (20 mm)
 • Kaikki materiaalit ovat eroteltavissa ja kierrätettäviä
 • Osien vaihto ilmaiseksi takuuaikana
 • Takuu: 10 vuotta

Katso myös muut Silver-sarjan tuotteet

 • Kirjoita vapaamuotoisesti lisätiedot ja toiveet koskien tuotetta

Pyydä tarjous

Kuinka teen tarjouspyynnön?

Voit valita kassalla verkkomaksun tai tarjouspyynnön. Jos ostoskorissa on tuotteita, joita ei voi ostaa verkkokaupan maksutavoilla, on tarjouspyyntö ainoa vaihtoehto.
Kysy toimitusaikaa
Tuotesarja: Silver
Valmistaja: Interstuhl

Kuvaus

Lisätiedot

Käyttökohde