Hay Terrazzo High Table 95 cm korkea pyöreä pöytä (Ø60 cm)

Ruotsalaisen suunnittelijan Daniel Enokssonin Terrazzo-pöytäsarja koostuu pyöreän tai neliön muotoisista pöydistä, joiden kansi ja runkoputki on valmistettu vaativia sääolosuhteita kestävästä jauhemaatusta / sähkösinkitystä teräksestä. Suunnittelijalle betonia muistuttava terrazzo komposiittimateriaali oli ilmeinen valinta käyttää sitä pöytien jalustana sen kestävien ominaisuuksien ansiosta. Pöydät soveltuvat kaikenlaisiin sisä- ja ulkotiloihin ja niitä on saatavilla kolmessa eri korkeudessa.

Tuotetiedot:

  • kansi ja runkoputki: sähkösinkitty jauhemaalattu teräs (anthracite)
  • jalka: kiillotettu terrazzo komposiitti (grey)
  • kannen halkaisija: Ø 60 cm
  • pöydän korkeus: 95 cm
  • soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön

Katso myös muut Terrazzo-sarjan tuotteet

  • Kirjoita vapaamuotoisesti lisätiedot ja toiveet koskien tuotetta

Osastot: , , ,
Designer: Daniel Enoksson
Tuotesarja: Terrazzo
Valmistaja: Hay

Valmistaja

HAY on vuonna 2002 perustettu tanskalainen design -yritys, jonka tavoitteena on suunnitella ja valmistaa huonekaluja moderniin elämiseen, nykyaikaisilla tavoilla. HAY -design on saanut huomiota ympäri maailmaa.

HAY:n inspiraationa ovat arkkitehtuurin vakaat rakenteet ja muodin dynaamisuus. Nämä aspektit he haluavat yhdistää kestäviksi laatutuotteiksi, jotka antavat lisäarvoa käyttäjilleen. HAY tekee yhteistyötä lahjakkaiden, rohkeiden ja uteliaiden suunnittelijoiden kanssa luodakseen suoralinjaista, toimivaa ja kaunista designia.