Gaber Abuela baarituoli

Abuela tuoteperheeseen kuuluu pehmeän elegantteja, toimivia ja kustomoitavia tuoleja ja baarituoleja. Puun yksityiskohdat ja ainutlaatuinen suunnittelu tekevät tuolista täydellisen kalusteen kaikkiin tiloihin.

Tuotetiedot:

  • materiaali: pyökki
  • mitat: K 109 cm, L 47 cm, S 55 cm
  • istuinkorkeus: 78 cm
  • katso verhoilun värimallit sivun alaosasta

Huom! tuolin minimitilausmäärä 20 kpl.

Katso myös muut Abuela-sarjan tuotteet

    • 0 €
  • Kirjoita vapaamuotoisesti lisätiedot ja toiveet koskien tuotetta

Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle ,
Tuotesarja: Abuela
Valmistaja: Gaber

Värimallit

King Fabrik Kvandrat Fabrik (Remix 2) Kvandrat Fabrik (Umami)

Valmistaja

Asiantuntijuus, innovatiivinen teknologia ja kustomoitavat tuotteet. Italialainen Gaber syntyi erilaisten suunnittelukokemusten fuusiosta. Vuosien kokemus muovituotteiden suunnittelusta, muottien ja työkalujen valmistamisesta, sekä metallin työstämisestä ja valusta varmistaa sen, että Gaberin tuotteet ovat aina parasta laatua ja hienointa designia.

Gaber on tehnyt paljon yhteistyötä muun muassa yliopistojen ja muiden tutkimusinstituuttien kanssa löytääkseen parhaat ja uniikit valmistus- ja suunnittelutavat tuotteilleen.

Suunnittelija

Uteliaisuus, halu löytää uutta ja perusteellinen suunnittelu ovat luonnehtineet Favaretto&Partners:in työtä teollisen muotoilun ja arkkitehtuurin parissa jo yli 30 vuotta. Arvosettu design studio on ollut mukana monissa projekteissa ja saanut useita palkintoja töistään.

Favaretto&Partners:in ainutlaatuinen tyyli perustuu materiaalien innovatiiviseen käyttöön, muotoilun tarkkoihin yksityiskohtiin sekä tyylin ja toimivuuden yhdistämiseen. Studio kannattaa “Design for All” eli “designia kaikille” -periaatteita, joiden tavoitteena suunnitella tuotteita ja ympäristöjä, jotka olisivat käytettävissä mahdollisimman monille.