Emko Aye Aye! kynttilänjalka / tuikkualusta

Aye Aye! yhdistää karut, pyöreät ja rohkeat, raudasta valetut muodot kynttilänjalka / tuikkualusta tuoteperheeksi. Se on saanut innoituksensa ajoista, jolloin teollisen vallankumouksen innostus paljasti maailman monenlaisille matkustajille ja onnenonkijoille.

Laivasto koostuu neljästä koosta – pienestä hinaajasta yhdellä kynttiläjalalla mojovaan höyrylaivaan yhden kynttiläjalan ja kolmen tuikkualustan kanssa. Saatavana on kaikki laivasto-aiheiset värit 7 eri värissä.

Eri kokoisia Aye Aye! aluksia voidaan ryhmitellä keskenään ja luoda erilaisia ​​teemoja, jotka on helppo mukauttaa erilaisiin tapahtumiin. Kynttilänjalat toimivat yksittäin tai ryhmässä, jolloin ne muistuttavat merivoimien laivastoja, jotka taistelevat meren herruudesta. Ruokapöydälle hajautettuna alukset näyttävät purjehtineen lautasten saaristoon luoden samalla jännittävää keskustelua ruokailua varten.

Tuotetiedot:

 • Neljä kokoa:
  L 121, W 68, K 35 mm, 0,75 kg
  L 171, W 78, K 46 mm, 1,2 kg
  L 252, W 99, K 59 mm, 2 kg
  L 283, W 112, K 58 mm, 2,5 kg
 • Materiaali: valurauta
 • 7 värivaihtoehtoa
 • Pohjassa silikonitassut
 • Takuu 2 vuotta
 • Kirjoita vapaamuotoisesti lisätiedot ja toiveet koskien tuotetta

Pyydä tarjous

Kuinka teen tarjouspyynnön?

Voit valita kassalla verkkomaksun tai tarjouspyynnön. Jos ostoskorissa on tuotteita, joita ei voi ostaa verkkokaupan maksutavoilla, on tarjouspyyntö ainoa vaihtoehto.
Toimitusaika: 2-6 viikkoa
Tuotesarja:
Valmistaja: Emko