Bejot Treehouse 1SG2 puhelinkoppi istuimella

Leikkisä puutalon muodosta inspriraationsa saanut Treehouse puhelinkoppi tarjoaa rauhallisen ja hiljaisen tilan puheluille ja työskentelyyn ympäröivän hälinän keskellä. Treehouse antaa käyttäjille mahdollisuuden sulkea itsensä kaikista ei-toivotuista ulkopuolisista äänistä, mikä antaa yksityisyyttä ja parantaa keskittymistä. Puhelinkopin sisällä puhuvat ja työskentelevät ihmiset eivät myöskään samalla häiritse ympärillä olevia muita työntekijöitä. Kopin ulkokuori on saatavilla useilla verhoiluvaihtoehdoilla tai eri värisillä puupaneeleilla. Monipuolisten lisävarusteiden ansiosta voit muokata kopista tarpeidesi mukaisen.

 

Pyydä tarjous

Kuinka teen tarjouspyynnön?

Voit valita kassalla verkkomaksun tai tarjouspyynnön. Jos ostoskorissa on tuotteita, joita ei voi ostaa verkkokaupan maksutavoilla, on tarjouspyyntö ainoa vaihtoehto.
Toimitusaika: 8-10 viikkoa
Tuotesarja: Treehouse
Valmistaja: Bejot

Kuvaus

Mitat

 • Leveys: 100 cm
 • Syvyys: 100 cm
 • Korkeus: 242,5 cm
 • Paino: 355 kg

Tuotekuvaus

Treehouse-mallisto sisältää 1-, 2- ja 4-hengen vetäytymistiloja suljettuina ja avoimina versioina. Treehouse kopit tarjoavat rauhallisen ja hiljaisen tilan ympäröivän hälinän keskellä. Treehousen muoto muistuttaa puutaloja, joissa syntyy kaikkein luovimmat ideat. Treehouse-malliston suunnittelussa ollaan haluttu luoda samanlaista tunnelmaa kuin lastenleikeissä,; lämpimyyttä, viihtyisyyttä, turvallisuutta ja samalla erittäin hyvää toiminnallisuutta.

Treehouse-kopit sopivat täydellisesti avotoimistoihin, sillä ne jakavat työtilaa ja toimivat erinomaisina vaihtoehtoina kiinteästi rakennetuille kokoustiloille. Treehouse antaa käyttäjille mahdollisuuden sulkea itsensä kaikista ei-toivotuista ulkopuolisista äänistä, mikä antaa yksityisyyttä ja parantaa keskittymistä. Hiljaisten tilojen sisällä puhuvat ja työskentelevät ihmiset eivät myöskään samalla häiritse ympärillä olevia muita työntekijöitä.

Akustiikka

Vetäytymistilojen optimaaliset akustiset ominaisuudet on vahvistanut riippumaton tutkimus- ja tiedekeskus, joka on suorittanut testit standardien EN ISO 11957:2010 ja EN ISO 717-1:2013 mukaisesti. Puheen voimakkuuden vähentäminen standardien mukaan: ISO 23351-1:2020. Treehouse-kopin sisällä käymän keskustelun äänenvoimakkuus vähenee puoleen (dB), kun taas havaittu ero äänenvoimakkuuden vähentämisessä on jopa 6 kertainen! Puheen äänenvoimakkuuden vähennys: 29,2 dB*. Mitä suurempi tämä arvo, sitä heikompi on kopista tulevan keskustelun kuuluvuus.

Valaistus

Tehokas, energiaa säästävä LED-valaistus, joka on sopii hyvin lukemiseen, aktivoituu automaattisesti liiketunnistimen ansiosta. Värilämpötila 4000 K, kirkkaus 216 Lm, virtalähde 12 V.

Ilmanvaihto

Tehokas ilmanvaihtojärjestelmä. Hiljaiset tuulettimet, joiden ilmavirtaus on n. 80 m3/h. Ilman määrä on säädetty niin, että se varmistaa optimaalisen käyttömukavuuden. Järjestelmä on täysin huoltovapaa ja turvallinen. Tuuletustoiminto maksimiteholla vetäytymistilasta poistumisen jälkeen. Tuuletus toimii vielä 3 minuuttia varmistaakseen tilan riittävän tuulettumisen seuraaville käyttäjille.

Sähkökomponentit

Turvallinen sähköasennus, komponentit 12 V standardin mukaan. Sarja sisältää 2,5 m virtajohdon (pistoke: tyyppi E – Puola, Ranska; tyyppi F – Saksa, tyyppi G – Iso-Britannia).

Mediaportti

Sarja sisältää standardin PIX pyöreän mediaportin (musta-B) ([tyyppi]1V), jossa on yksi 230 V pistoke (tyyppi E – Puola, Ranska; tyyppi F – Saksa, tyyppi G – Iso-Britannia), se voidaan korvata mediaportilla PIX (valkoinen-W tai musta-B) (M1CC), jossa on kaksinkertainen USB-liitäntä.

Ilmanpuhdistin

Ilmanpuhdistinlaite on valinnainen kopin lisävaruste, joka imee ilmaa ja ohjaa sen titaanidioksidilevyn läpi. Ilma kulkee UVA-valon läpi tuottaen fotoni-katalyyttisen reaktion, joka eliminoi jopa 99 % haitallisista bakteereista ja viruksista ilmasta. Puhdistusprosessi poistaa myös hajuja, jolloin kopissa oleva ilma pysyy puhtaana ja raikkaana. Titaanidioksidilevy voidaan poistaa ja pestä ja asetettaa sitten takaisin paikoilleen, mikä tekee ylläpidosta vähemmän aikaa vievää ja poistaa jatkuvan tarpeen ostaa ja vaihtaa uudet suodattimet. Ilmavirta 6,5 m3, melutaso < 25 dB, mitat 80x80x50 mm. Asennetaan pöydän alle.

Kuljetuspyörät

Lisävarustreena saatavilla olevat sisäänrakennetut kuljetuspyörät helpottavat vetäytymistilan siirtämistä. Pyörien ansiosta koppia voi siirtää vain yksi henkilö! Kaapin vakauttamiseksi ja tasaamiseksi kuljetuspyörät on korvattava jaloilla. Säädä jalkoja poistamalla mustat tulpat lattista ja käytä hylsyavainta (7 mm) tai litteäpäistä ruuvimeisseliä nostaaksesi tai laskeaksesi jalat halutulle korkeudelle.

Tuotetiedot

 • Led-valaisin liikkeentunnistimella
 • Värilämpötila 4000 K, kirkkaus 216 Lm, virtalähde 12 V
 • Tehokas ilmanvaihto liikkeentunnistimella, musta tuuletusritilä
 • Hiljaiset tuulettimet, joiden ilmavirtaus on n. 80 m3/h
 • Virtapistokkeet: Pyöreä PIX-mediaportti (musta-B) – 1 x jännitepistoke 230 V
  tai pyöreä PIX-mediaportti (musta-B) – 2 x USB-latausportti
 • Ovi: karkaistu, läpinäkyvä lasi akustisella kalvolla
 • Katto ja sivuseinät: verhoillut akustiikkapaneelit
 • Takaseinä: karkaistu, läpinäkyvä lasi akustisella kalvolla
 • Runkokehys, ovenkahva ja saranat:  pulverimaalattu teräs
  (RAL: 7024S, 7045S, 7047S, 9005S, 9003S, 1019S)
 • Ulkokuori: verhoiltu tai massiivitammipaneeli (01,02,03,04)
 • Verhoilukankaat: Fenno, Charles, Charles Studio Design,
  Fighter, Pastel, Roccia, Valencia, Blazer, Easy, Silvertex,
  Silvertex Studio Design, Synergy, Synergy Studio Design,
  Valencia Studio Design, Remix Studio Design, Oceanic Studio Design, Steelcut Trio 3
 • Lattia: kiinteä kokolattiamatto (V50) tai massiivitammipaneeli (01,02,03,04)
 • Pöydän kansi: sormijatkettu massiivitammi (natural) tai laminaatti
  (W1000 ST9, U708 ST9, U961 ST2, U999 ST2, H3303 ST10, H1180 ST37)
 • Pöydän alaosa verhoiltu
 • Pyörivä jalkatuellinen, verhoiltu baarijakkara (istumakorkeus 75 cm)
 • Pohjassa korkeussäädettävät jalkatassut
 • Lisävarusteet: pohjaan integroidut pyörät, ilmanpuhdistin,
  langaton laturi pöytään, tabletti/puhelin pidike

Takuu

 • 5 vuotta (rakenne)
 • 1 vuotta (valaistus, ilmanvaihto, mediaportit)

Lisätiedot

Paino 410 kg (kilogramma)
Mitat 243,4 × 89,2 × 112,8 cm (senttimetri)
Käyttökohde

Jalusta

Materiaali

, , , ,

Ominaisuus

,

Pinta

Verhoilu